2021.02.25. 15:17:04 9916 274

Tavaszváró diéta? Nem kell, hogy lemondj a finom falatokról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Össze-vissza étkezel? Napi 3-4 kávét, vagy esetleg energiaitalt is elfogyasztasz, mégsem érzed, hogy lenne energiád mozogni, sportolni? Sőt, legszívesebben az ágyból sem kelnél ki annyira fáradt és motiválatlan vagy? A diéta szó hallatán pedig égnek áll a hajad? (Hirdetés x)

Diéta, Abso - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Diéta, Abso

Pontosan ismerjük az érzést! Mielőtt rendbe tettük volna az étkezéseinket, mielőtt odafigyeltünk volna a vitaminbevitelünkre, mielőtt leálltunk volna a túl sok glutén és a laktóz fogyasztásával, ugyanezt éreztük minden egyes nap. De aztán rájöttünk, hogy ez így nem mehet tovább, vissza kell szereznünk a kontrollt az életünk felett. Amikor mi életmódot váltottunk, még nem volt ennyi mentes és egészséges termék a piacon, így megalkottuk a saját ízlésünknek megfelelő, egészségtudatos termékcsaládunkat, az Abso-t. Glutén- és laktózmentes finomságokat hoztunk létre, amelyek egyben vegánok és GMO mentesek is!

Azt valljuk, hogy az életet és az ételeket élvezhetjük bűntudatmentesen is, miközben a lehető legjobbat tesszük a szervezetünkkel. Az egyik legfontosabb számunkra az egészség, de közben szeretjük a hasunkat, és a finomságokat, ezért úgy alkottuk meg a fehérjeporainkat, instant vitaminpudingunkat, és minden más termékünket, hogy sem az ízben, sem a minőségben ne kelljen kompromisszumot kötnünk. Fehérjeporainkat már 5 ízben gyártjuk: Csokoládés, Epres, Banán-karamell (Banoffee) Vaníliás, és Fehércsokoládé-karamell. Felhasználásuk rendkívül sokszínű, hiszen azon túl, hogy shake-ként fogyasztjuk, tehetjük a reggeli zabkásánkba, vagy akár különleges desszerteket süteményeket is alkothatunk belőlük, és élvezhetjük az édességeket bűntudat nélkül.

Vásárlóink visszajelzései alapján az Abso BCAA az egyik legfinomabb aminosav komplex, amit itthon kapni lehet. Daniella például ezt írta:

„Szinte minden táplálék-kiegészítő cég BCAA-ját kóstoltam már, de mindegyiknek volt egy fura mellékíze. Mindaddig azt hittem, hogy ez a BCAA-k jellegzetessége, amíg ki nem próbáltam az Abso BCAA-kat. Ezeknek egyáltalán nincs mellékízük, olyan mintha egy fincsi koktélt innék. :) Eddig a Zöldalmás volt a kedvenc, de most kipróbáltam a grapefruitosat, és nekem talán ez egy picit jobban is ízlik. Biztosan újra fogom rendelni amint elfogy!”

El sem tudjuk képzelni az edzéseinket finom BCAA ital nélkül, úgy működik nálunk, mint a pavlovi reflex. Ha nincs is kedvünk mozogni, bekeverünk egy adagot, és amint megérezzük az ízét, már nem is kérdés, hogy fogunk-e edzeni! Ha pedig valamilyen egészséges nasira vágyunk, akkor csak előkapunk egy cukormentes vegán AbsoBAR szeletet a hatféle ízből, és garantáltan nem sóvárgunk a cukros egészségtelen édességek után!

Az Abso termékek arra hivatottak, hogy hozzásegítsenek céljaid eléréséhez akkor is, ha különleges diétát követsz, vagy ha képtelen vagy lemondani az édességekről. A legjobb választás lehet számodra is, ha szeretnél egészségesebb útra térni, és szeretnéd a lehető legjobbat adni a szervezetednek, úgy, hogy közben kényezteted az ízlelőbimbóidat is.

Abso.hu>>

Fehérjeporok>>

Abso receptek>>

Vegán BCCA ital>>

Abso szeletek>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...