2023.01.31. 09:20:00 6815 247

Távirányítót a kézbe: Itt a nagy sorozatajánló 2023-ra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor véget ér egy kedvenc sorozatunk, nagyon nehéz olyat választani helyette, amelyik akárcsak hasonló élményt nyújthat. Habár a rengeteg filmes produkció között tényleg el lehet veszni, segítségünkre lehetnek a róluk szóló kritikák és más, hozzánk hasonló ízlésű nézők véleménye.

Sorozatnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sorozatnézés

A képregények és animációs filmek élőszereplős megvalósítása még mindig trendi, emellé csatlakoztak be a számítógépes játékok filmsorozatként történő feldolgozásai. Bár ezek első látásra inkább a férfiaknak szólnak, van, amelyiken a hölgyek is jól tudnak szórakozni, amíg a várva várt 3. évad meg nem jelenik a Bridgerton család c. sorozatból. (Sajnos elhalasztották a bemutatóját.)

Elérhető a Netflix-en

A maikoház szakácsa

Egy sorozat az idegen kultúrákat megismerni vágyók számára. Két lány közös álmot dédelget, ám amikor bekerülnek a bentlakásos diákok sorába, kiderül, egyikük sohasem lesz alkalmas a feladatra: nem lehet gésa. A különleges japán szokások gyönyörű kosztümök és díszletek segítségével szegezik nézőiket a képernyő elé.

Kaleidoszkóp

Képzelj el egy olyan sorozatot, amelynek a részeit akármilyen sorrendben meg lehet nézni, mert bárhogy élvezetes lesz! Láss csodát, létezik ilyen! A mestertolvaj által vezetett banda egy óriási rablásra készül, de tervüket nem csak külső tényezők, hanem belső érdekellentétek is hátráltatják.

Már fut az HBO MAX-on

The Last of Us

Rajongsz a zombis “mindmeghalunk” témájú filmekért? A szóban forgó minisorozat hatalmas költségvetése remélhetőleg garancia lesz arra, hogy normális (azaz hihető) látványvilággal tegye hitelessé a történetet. A történet egy játék menetét dolgozza fel, amely során a mutáns gombák okozta zombisereg próbálja felszámolni az emberiséget. A káoszt kihasználva pedig egy katonai uralom is kiépül a túlélők fölé.

Márciusban indul a Disney+ csatornán

A Mandalóri (3. évad)

A Star Wars és Baby Yoda (Grogu) kedvelői mosollyal a szájukon hajthaták álomra a fejüket, amennyiben eddig nem értesültek kedvenc karaktereik kalandjainak folytatásáról. A messzi-messzi galaxis a már megszokott űrcsaták mellett számos meglepetést ígér a nézőknek. Reméljük, az ígéret be is fog teljesülni!

Nyáron a Netflix kínálatában

A Vaják (3.évad)

A sorozatot sokan csupán a főszereplőt megformáló színész, azaz Henry Cavill miatt kezdték el nézni, így ők biztosan fájó szívvel várják a következő évadot, amelyben utoljára alakítja Ríviai Geraltot. Tényleg nincs már remény arra, hogy a szörnyvadász és a varázslónő kapcsolata rendeződjön?

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A férfiak vagy nők barátsága tart tovább?

Fordíthatjuk tekintetünket a világ bármely részére, mindenhol meggyőződhetünk „az ember társas lény” örökigazságáról. Egymagában a teremtés koronájaként méltatott emberi lény gyenge, örökös célpontja a veszélynek, fenyegetettségnek. Ezért emberi kapcsolatok és együttműködések bázisára épülő társadalmat rendezett maga köré, melyben megosztotta a tevékenységeket, szorosabbra fűzte az ember-ember köteléket. Mindeközben észlelte, hogy bizonyos kapcsolattípusokért érdemes többet munkálkodni, azok minőségét folyamatosan növelni – leginkább a család, a rokonság, a partnerkapcsolat és a barátság tartozik ezek közé. Ez utóbbi kapcsolattípus kapcsán kérdésként merülhet fel, hogy vajon melyik nem képviselői képesek és készek hosszabb távú barátságok kialakítására és fenntartására?

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Süssük magunk a (mindennapi) kenyerünket – Legalább 10 okunk lehet erre

Szokták mondani, hogy a kenyér az élet szimbóluma, a kovász pedig a lelke. Nem meglepő hát, hogy a pandémia alatt többen igyekeztek elsajátítani a házi kenyérsütés csínját-bínját. Legyen szó bár a klasszikus kovászos, az élesztős vagy sütőporos, a teljes kiőrlésű vagy fehér liszttel készített, a világos vagy barna, a ropogós vagy puha változatokról, bizony nem sokan tudnak ellenállni a frissen sült kenyér illatának.