2020.04.01. 17:12:33 7678 252

Teázó csillagjegyek: Teakeverék Kos jegyűeknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tudjátok, mit vettem észre? A rámenős és törekvő Kosok igazán határozottan kerülik a megszokottól eltérő ízeket, habár az életben néha akár vakmerően is szeretik kipróbálni magukat. Teafronton vajon mi a helyzet velük?

Tea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tea

A Kos csillagjegy képviselői általában a klasszikus, erősebb főzetű teákat részesítik előnyben, naná, hogy egy kis csavarral! A jellegzetes ízű teát egy üde és egy karakteres hozzávalóval fűszerezik.

Narancsos-fahéjas fekete tea


Hozzávalók 24 főzethez:

5g avagy fél csésze szálas fekete tea
30 g, azaz negyed csészényi szárított narancshéj
1 teáskanál őrölt fahéj

Elkészítése:

  1. Egy közepes tálkában keverjük el a fekete teához először a narancshéjat, majd az őrölt fahéj is a keverékhez adható.
2. Az így kapott teakeveréket tegyük bele egy légmentesen záródó üvegbe vagy dobozkába, hogy 1 hónapig megőrizhesse szavatosságát.

Fogyasztása:

240 ml forró vízben áztassunk 1-2 teáskanálnyit a teafűből 5 percig, majd évszaktól és kedvünktől függően fogyasztható hidegen és melegen egyaránt.
A pikáns fahéjas fekete tea önmagában inkább az őszi-téli időszakban népszerű, azonban akár tejjel és tejszínnel megbolondítva, bármikor iható krémes ital válik belőle.

Forrás: tasty.co/recipe/aries-tea-blend

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...