2021.11.09. 11:26:16 6475 221

Több mint 30 alkotást láthat kedvezményesen a közönség az idei Filmünnepen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Több mint 30 alkotást láthat kedvezményesen a közönség az idei Cinema City Filmünnepen, amelyet multiplex mozik részvételével rendeznek csütörtöktől vasárnapig Budapest mellett több vidéki városban.

Moziban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Moziban

A négy nap során a fővárosban és vidéken 4 filmet premier előtt, 3 alkotást premieren mutatnak be.A Filmünnep alatt a nézők kedvezményesen válthatnak jegyet a Diana hercegnő életét bemutató Spencer vagy a Céline Dion világslágereit is megszólaltató Aline - A szerelem hangja című filmekre, de olyan közönségkedvenceket is műsorra tűznek, mint a Dűne, a Venom 2. - Vérontó, az Örökkévalók, a Croodék: Egy új kor vagy a 007 Nincs idő meghalni.

Magyar filmek is szerepelnek a műsorban: egyebek mellett a Vadlovak - Hortobágyi mese című dokumentumfilmet, Enyedi Ildikó A feleségem története című alkotását, Varsics Péter Így vagy tökéletes című filmjét és A tanú vágatlan, eddig moziban be nem mutatott változatát is láthatják a nézők.

Filmklubok is várják a mozilátógatókat: A tanú vágatlan változata kapcsán Réz András tart beszélgetést. Pszichiáter szakértőkkel és az ORFK bűnmegelőzési osztályának vezetőjével beszélgethetnek a nézők a Csapda a neten című dokumentumfilm 18 éves kor felett ajánlott eredeti és fiatalabbaknak készült vágott változatáról.

Olyan magyar filmes alkotókkal is lehet majd találkozni, mint Szabó Győző és Molnár Áron színészek, valamint Illés Gabriella producer (Toxikoma), Klem Viktor színész és Bergendy Péter rendező (Post mortem), valamint Eperjes Károly (Magyar passió).

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...