2021.09.24. 17:25:11 7592 246

Töltődj humorral! - Vicces filmek nehéz időkre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyian éltünk már át nehéz időszakokat, amikor egyszerűen semmi nem sikerült, és csőstül jött a baj... Stresszlevezetés ide vagy oda, van az a pont, amikor már semmi nem segít, csak ha eltereled a figyelmed egy kis időre a problémáról. A legjobb, ha különösebben gondolkodni sem kell, hanem csak nevetni, nevetni, nevetni. A következő agyzsibbasztó vígjátékok pontosan ennyit tudnak, se többet, se kevesebbet.

Filmnézés, nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmnézés, nevetés

A maflás

Meglepően aranyos kis vígjáték, ami tényleg pusztán csak szórakoztatni akar. Egy középiskolai tanár utcai harcosnak áll, hogy pénzt gyűjtsön az iskolájának, hogy annak ne kelljen elbocsátásokat eszközölnie nehéz helyzetében. Nem az a célja, hogy nyerjen, a vesztesek is szép summát kapnak..., de végül megvalósítja az elképzelhetetlent. Salma Hayek és Kevin James gondoskodnak az egész estés szórakoztatásról.

Jojó nyuszi

Na jó, ez egy kicsit kilóg a sorból: se nem könnyed, se nem agyzsibbasztó, de eszméletlen jó film. Nem éppen egyszerű témát próbál feldolgozni, inkább szatíra, mint vígjáték, és nem könnyű rajta nevetni, de mégis sikerülni fog, bár az arcodat a kezedbe fogod temetni közben, és néha lesz egy-két könnycsepp is. A filmkészítői és színészei zseniálisak. A náci Németországban egy kisfiúnak Hitler a képzelt barátja, miközben édesanyja (Scarlett Johanson!) egy zsidó kislányt bujtat az otthonukban. Amikor a fiú ezt felfedezi, óriási lesz az ellentét a képzelt és a valós világa között...

Zombiland 1-2

A nagysikerű Zombiland folytatást kapott. Szóval ha az első rész tetszett, akkor valószínűleg ez is fog. A csapat ugyanaz: Woodie Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone - a nívós színészgárda garancia arra, hogyha már gondolkozni sem akarsz, legalább minőségi agyzsibbasztásban legyen részed. :) A lényeg, hogy ne vedd komolyan, csak szórakozz!

Shaft

Hogy legyen egy klasszikus, 90-es éveket idéző akció vígjáték is, szívből ajánlom a Shaft 2019-es változatát Samuel L. Jacksonnal. Szerintem akár többször is megnézhető, és egészen jókat lehet rajta nevetni. Kiberbiztonsági szakértőként dolgozó JJ Shaft az egyik legjobb barátjának rejtélyes halálesetét szeretné felderíteni, de ehhez segítségre van szüksége, úgyhogy felkeresi magánnyomozó édesapját (Samuel L. Jackson), aki elhagyta a családját, és azóta egészen más életet él...

Ha pedig igazi agyzsibbasztásra vágysz, vedd elő a műfaj klasszikusait az Airplane-től A diktátorig.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...