2020.04.16. 15:16:34 7848 246

Tom Hardy esti meséket olvas fel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tom Hardy hamarosan visszatér a BBC gyerekcsatornájára, hogy esti meséket olvasson fel a gyerekeknek. A brit színész új filmje, az Al Caponéról szóló életrajzi dráma májusban online kerül forgalomba.

Meseolvasás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meseolvasás

Hardy, aki 2016-ban már vendégszerepelt a BBC televízió CBeebies programjában, április 27. és május 1. között öt alkalommal mesél a gyerekeknek. A színész Simone Ciraolo Hug Me (Ölelj meg), Robert Vescio és Nicky Johnson Under the Same Sky (Egy ég alatt), Lizzy Stewart There's a Tiger in the Garden (Tigris a kertben), Chris Haughton Don't Worry, Little Crab (Ne félj, kis rák), valamint Rachel Rooney és Zehra Hicks The Problem With Problems (A probléma a problémákkal) című meséjét olvassa fel - jelentette be a csatorna szerdán.

Az egyes epizódokat a koronavírus-járvány miatt Hardy kertjében vették fel. A mesélés közben néha a színész francia buldog kutyája, Blue is feltűnik a képernyőn. A meséket hétköznap esténként sugározzák a CBeebies műsorában, és a BBC iPlayerén is lejátszhatók - számolt be róla a Variety.com.

Hardy új filmje, az Al Capone amerikai gengszterről szóló életrajzi dráma Észak-Amerikában május 12-én debütál online.

A Josh Trank rendezésében készült produkció első beharangozó klipje szerdán jelent meg. Trank a Twitter-oldalán posztolta a trailert a bemutatás dátumával együtt. Mint írta, a film korábbi címe, a Fonzo megváltozott, és végül Capone címmel kezdik forgalmazni. A rendező megjegyezte, hogy bár a produkció online kerül forgalomba, reméli, hogy még idén a moziban is játsszák majd.

A hírhedt gengsztert negyvenes évei végén, a börtönben töltött évek után ábrázolja a film. Az elmaszkírozott Hardy egy demenciával és múltja árnyaival küzdő embert alakít, aki után tovább folyik a nyomozás.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.