2024.06.10. 17:45:50 6389 222

Utazás előtti pakolás, az örök stresszforrás! – Ennek most vége!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az utazás nagyon jó dolog, de két dolgot szívesen kiiktatnék, de legalábbis leegyszerűsítenék: az utazás előtti be-, és az utazás utáni kipakolást. Valljuk be, nem kis stresszforrás mindkettő, főleg a bőröndünk megtöltése, pláne annak, aki szinte minden nap megküzd a „Mit vegyek fel? Nincs egy rongyom sem!” kérdéskörével.

Pakolás Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pakolás Fotó: 123rf.hu

Ha utazásra készülsz, akkor ezt a kérdést jó előre, 7-10 napra is meg kell oldanod úgy, hogy a nem várt időjárási helyzetekhez is alkalmazkodnod kell. És még mennyi mindenre fel kell készülnöd! Készülj fel bőröndpakolási tippjeinkkel, hogy elkerüld az utazást megelőző stresszt (vagy legalábbis egy részét)!

Ne hagyd az utolsó pillanatra!

Pakolj folyamatosan, akár az utazás előtt néhány héttel már elkezdheted azoknak a ruháknak a félrerakását, amiket biztosan vinni akarsz! Hidd el, soha nincs elég korán ahhoz, hogy elkezd összerakni a bőröndödet a nagy utazásra!

Ne gondold túl!

Nézz utána, milyen felszereltségű a szálláshely, ahova mész! Ha nem muszáj, az olyan holmik, mint a hajszárító, ne foglalják feleslegesen a helyet a táskádban! És igen, fontos, hogy legyen elegendő ruhád! De az 50.felsőt felesleges elrakni egy 10 napos utazásra!

Ragadj papírt és ceruzát!

És írj listát! Tervezd meg, mit fogsz felvenni, írd fel, mit viszel rosszabb/jobb idő esetén! Emellett ne felejts el felírni minden olyan apróságot, amit amúgy előszeretettel el szoktál felejteni, ha nagyobb utazásról van szó.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...