2018.02.28. 17:01:05 18058 453

Van egy jó módszer a téli depresszió ellen! Játssz velünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberek többségének pontosan ilyenkorra, február végére, március elejére gyűlik meg a baja a téllel! Ekkora már éppen elég volt a hidegből, a fagyból, a hóból és a latyakból is... Az időjárást azonban nem tudjuk befolyásolni, a kedvünket viszont annál inkább: egy 10 milliós játék biztosan Téged is feldobna!

Téli öröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli öröm

Ha így áll a helyzet, akkor jó helyen vagy! Ugyanis a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin weboldalán egy fantasztikus nyereményjátékban vehetsz részt - vagy akár rögtön többen is - és ha aktívan közreműködsz az oldalon a maximális 10.000.000 Ft-os nyereményt is hazaviheted, készpénzben!

Mi a teendőd?

1. Csatlakozz ingyenesen!

Ha még nem regisztráltál nálunk, akkor első lépésként kattints ide!

Ezután lépj be a profil oldaladra, és maradj is belépve, hogy naponta jóváírhassunk a nyereményszámládon. Mi az a nyereményszámla? Hogyan zajlik a játék? A válaszokért és a részletes játékszabályokért kattints ide>>

2. Regisztrálj partnereinknél is!

Ezen linkekre kattintva 1000 Ft jóváírást kapsz, plusz részt vehetsz az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán is!

- Mennyire vagy ügyes a konyhában? Teszteld és nyerj utalványokat több százezer forint értékben>>

- Lenovo laptopot nyerhetsz idekattintva>>

- Tervezed már a nyaralást? Akár 70%-os kedvezménnyel is találhatsz szállásokat itt>>

3. Olvasd naponta magazinunkat és oszd meg cikkeinket, nyereményjátékunkat!

Hívd meg barátaidat is az oldalunkra játszani, cikkeket olvasgatni, és Te is térj vissza hozzánk nap mint nap! Ezzel egyszerűen gyarapíthatod a nyereményszámládon található összeget, és még jól is szórakozhatsz közben, barátaid, ismerőseid meginvitálásával pedig növelheted az esélyedet a nyerésre, hiszen, ha ők nyernek, akkor Te is! Erről részletesen a játékszabályzatban is olvashatsz>>

Ezután nincs más dolgod, mint várni!

A következő sorsolás március 28-án várható, és biztosan nem fog elmaradni! ;)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...