2020.04.09. 17:27:59 8887 267

Vigyázz a munkaeszközödre! – Így ápold a laptopot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első nagy befektetésem (természetesen a közös otthonunk felszerelésén túl) a laptopom volt. Már nem mai darab, de azért – vagy éppen ezért – igyekszem rá vigyázni, hogy még sokáig hű társam legyen a munkában.

Tablet, laptop - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tablet, laptop

Hogy mire érdemes még odafigyelni, hogy a laptopod sokáig eredeti fényében tündökölhessen? A miss.at szerint a következőkre mindenképpen!

Ápold belülről is!

Időnként nem árt egy alapos tisztítás belülről sem! Távolítsd el a felesleges adatokat a gépedről, akár házilag, akár szervízbe viszed, mindenképpen szükséges alkalmanként így is ápolni.

Ügyelj az akksira!

Ne merítsd le teljesen az akkumulátort, illetve időnként vedd is ki a gépedből, mert az állandó teljes feltöltés sem tesz jót a gépednek.

Kívülről is fontos!

Mind a billentyűzetet, mind a képernyőt is tisztítsd le alaposan rendszeresen! Előbbihez akár egy speciális porszívófej is segítségedre lehet. Ha ennek híján vagy, egy ecsettel is kitisztíthatod a betűk közötti rész.

A képernyőhöz keress kifejezetten erre a célra alkalmas kendőt, vagy ha az éppen nincs kéznél ilyen, egy mikroszálas kendő is jó lesz. A konyhai törlőkendőt inkább felejtsd el, összekarcolhatja a képernyőt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...