2017.11.21. 16:18:41 14224 389

2 hét és sorsolunk, utána jöhet a szép karácsony!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legalábbis a nyertesnek biztosan nagyon szép lesz az idei karácsony! Azért mi majd gondoskodunk róla, hogy a többieknek se legyen nagyon panaszuk, rengeteg jó pofa karácsonyi ötlettel, recepttel és aktuális cikkel szórakoztatunk majd titeket a sorsolás után is. De addig is rengeteg dolgot megtehetsz, hogy növeld az esélyeid!

Téli öröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli öröm

Összeszedtük nektek, hogyan gyarapíthatjátok a nyereményszámlán található összeget a leghatékonyabban, és hogyan növelhetitek esélyeiteket a nyerésre a legegyszerűbben. Ha új vagy, akkor nagyon hasznos tudnivalók következnek, ha pedig már régóta tag vagy nálunk, akkor is jól jöhet az információ.

Nyerj az ismerőseid segítségével!

A legegyszerűbb módszer arra, hogy az esélyeidet megsokszorozd, az az, ha meghívod ismerőseidet a PROAKTIVdirekt életmód klub játékába! Minden új tag után, akit neked köszönhetünk 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon. Vigyázz, csak akkor, ha valóban létező személyről van szó, és csak azután, miután ő is beregisztrált nálunk.

Az egyedi meghívó linkedet kell használnod, hogy beazonosíthassuk a baráti köröd. Így néz ki: https://proaktivdirekt.com/profil/nyeremenyjatekok/mutat/nyeremenyjatek-2017-osz/ plusz a végén az egyedi számokból és betűkből álló kód.

A meghívásokkal nemcsak a nyereményszámládon található összeget, hanem akár az esélyedet is növelheted, ha az ismerősöd nyer, akkor Te is!

Figyelem! Ne spammelj, mi sem szeretjük a kéretlen üzeneteket!

Regisztrálj partnereinknél is!

Ezen linkekre kattintva 1000 Ft jóváírást kapsz, plusz részt vehetsz az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés sorsolásán is!

A nagy sorozat teszten LG Smart TV-t nyerhetsz>>

Naponta egy Philips termék vár rád itt>>

Garantált ajándékokat kaphatsz, utalványokat nyerhetsz itt>>

Iphone S6-ot nyerhetsz és 400.000 Ft összértékű utalványhoz is hozzájuthatsz itt>>

Még több partnerajánlatot találsz a nyereményjáték oldalán, a profilodban.

Küldd be nekünk kedvenc karácsonyi recepted!

Azok között, akik december 3-ig elküldik kedvenc receptjüket a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre, kisorsolunk 1.000.000 Ft nyereménynövelést! A bónusz játék további részleteit itt olvashatod.

Olvasd magazinunkat!

Írásainkkal nap mint nap jól szórakozhatsz, hasznos tippekkel gazdagodhatsz, és a legfontosabb hírek, közhasznú információk is eljutnak hozzád. A cikkeink olvasásával napi maximum 2000 Ft-tal (500 Ft cikkenként, napi max. 4 cikk) növelheted a nyereményszámládon látható összeget is.

A direktnekem alkalmazással beállíthatod, hogy mely témák érdekelnek, és ezekről e-mail értesítést küldünk neked.

Kellemes és hasznos elfoglaltság tehát a PROAKTIVdirekt nyereményjáték életmód magazinját olvasni>>

A következő sorsolásig, december 5-ig tehát jó sok tennivalód akadhat!

Hajrá mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az érzelmi kiegyensúlyozottság fontosabb, mint gondolnád

Öröm, szomorúság, félelem, düh, csalódottság, unottság. Az érzelmek mindennapi emberi életünk erőteljes befolyásolói. Olyan reakciók, amelyeket különféle események, helyzetek, körülmények, emberek, tapasztalatok váltanak ki belőlünk. Ha megismerjük belső rezdüléseinket, amennyiben kíváncsian és aktívan részt veszünk a „tanulom magam” folyamatában, akkor a tudatos érzelemszabályozás igénye sem fog távol állni tőlünk. Az érzelmi egészségünkre való odafigyelés és munka, ugyanúgy nem hanyagolható el, mint a testi jóllétünkkel való foglalkozás. Mindkettő kifizetődő.

VIZSGAIDŐSZAK: A GYORSÉTELEK ÉS A TÚLZOTT CUKOR- VAGY KOFFEINBEVITEL RONTHATJA AZ EREDMÉNYT

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek az összpontosításban, addig az elégtelen mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás, a túl sok cukor, és a túlzásba vitt gyorséttermi, valamint feldolgozott étel csökkentheti a koncentrációt. A Semmelweis Egyetem dietetikusa a mértéktelen koffeinfogyasztás kapcsán pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy álmatlansághoz vezet, holott a megfelelő agyi tevékenységhez a kielégítő alvásmennyiség is nagyban hozzájárul.

3+1 visszautasíthatatlan és egyszerű szendvicskrém reggelire és/vagy uzsonnára

A reggeli gyors készülődés közepette, valamint munkából hazaérkezve ugyancsak jól eshetnek a pofonegyszerűen elkészíthető szendvicsek. Ezekhez a hétköznapi harapnivalókként és vendégváró falatokként ugyancsak helytálló mindenki-kedvence szendókhoz kínálunk most néhány otthon elkészíthető krémet.