2020.12.12. 18:14:20 13079 263

2020 slágerajándékai – ha még nincs ötleted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ó, nagyon is ismerjük a mondatot, hogy „ha ismered, tudod minek örülne”, ám ez korántsem olyan egyszerű, ha régóta ismered és kiaknáztál már közel mindent, vagy ha egyébként is mindene megvan, amire vágyik. Utolsó pillanatosa ajándékötletek – az idei év nagy slágerei közül.

Fritőz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fritőz

Talán még nem mindenkinek találtad meg a legmegfelelőbb karácsonyi meglepit, ideje pótolni az elmaradásokat. Néhány ötlettel mi is segítünk!

Édesanyáknak, nagymamáknak, háziasszonyoknak és a legtündéribb feleségnek

Nem minden nő szeret persze háztartási holmit kapni, de azért jócskán akad olyan, aki vágyik egy-egy a mindennapokat megkönnyítő holmira. Az idei év slágerei például a robotporszívók és a kevésbé önálló, de mégis nagyon kényelmes álló porszívók, amiket vezeték nélkül használhatunk. Ezek drágább darabok, akár a többi családtaggal összefogva érdemes mellettük döntenünk.

Természetesen a konyhatündéreket is meglephetjük egy-két izgalmas dologgal. Például nagy divat lett a szuvidálás, ehhez kaphatnak sous vide gépet, amivel máshogy nem (vagy nehezen) elkészíthető finomságokat alkothatnak. És persze az olajmentes fritőz, amiről már itt olvashattál, is remek ajándék, például egészségtudatos személyeknek.

Akiknek a legnehezebb – ajándékok, férfiaknak

Családtag, munkatárs, szerelem, vagy felnőtt fiúgyermek ajándékozás során a pián és nyakkendő-zokni pároson túl még a technikai kütyükhöz szoktunk nyúlni, mint mentő ötlet, ám ha már minden megvan, itt az ideje tovább gondolni. A kézi gőzvasaló szuper ajándék azoknak, akik inget hordanak, hiszen indulás előtt 1-2 perc alatt tükörsimára varázsolhatják vállfára akasztva. Praktikus ajándék igényes férfiaknak. Emellett nem baj, ha megszólítjuk a bennük rejlő gyermeket – a férfiak többsége tényleg nagyon szívesen játszik időnként távirányítós hajóval vagy repülővel. Szóval, ha nőként alapvetően nem vennénk felnőtt férfinak játékot, csak ejtsünk el egy-két kósza utalást és lássuk a reakciókat!

És ha már játék! A fiú gyerekek körében még a Minecraft és Fortnite még mindig hódít, kiegészítők, ruhadarabok, iskolai holmik, de még könyvek is jócskán fellelhetők a témában.

Több évnyi kedvesség

Az idézetekkel, szép dizájnnal tervezett öröknaptár, gyönyörű ajándék és szuper dísze lehet az ilyesmire fogékony barátaink, családtagjaink lakásának. Személyessé attól válik, ha olyan példányt választunk, ami illik hozzájuk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...