2022.04.20. 11:55:00 5939 204

2022 legnagyobb randevúzási trendjei - Te melyiket próbálnád ki?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Változó világunk változó trendeket szül. Nincsen ez másképpen a szerelem, azaz az ismerkedés világában sem. A világjárvány és következményei pedig még jobban alakították ezeket a folyamatokat.

Online társkeresés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online társkeresés

2021-ben az volt a jellemző, hogy a társkereső alkalmazásokra regisztráló hölgyek akár hónapokon keresztül is húzták abbéli döntéseiket, hogy a megismert partner és köztük milyen mély is legyen a kapcsolat.
2022 elején még biztosan kitart ez a töprengő magatartásmód, bár a megkérdezettek nagyobb része már most arról számol be, hogy nyitottabb szemlélettel tekint a lehetőségek elébe.

A párkeresésre ez most a jellemző…

A társkeresők jelenlegi álláspontja szerint az érzelmi közelség nagyon fontos része a kapcsolatnak, míg egyre növekvő részük érzi úgy, hogy a fizikai megjelenés egyre kevésbé érdekes a választás során. Ezt a drasztikus prioritásváltozást “gyors előrehaladásként” írják le.

Arra a kérdésre pedig, hogy mit keresnek az új partnerben, egyre inkább felfedezőbbnek vallották magukat - azaz nyitottabbakká váltak és megkérdőjelezik azt a “típust”, amelyiket eddig preferáltak. Ennek furcsa ellentétjeként a randevúzni vágyók tudatosabbá is váltak más téren: szeretik a kezükben tartani a találkozók időpontját és menetét.

A párkeresés (régi-)új trendjei

A “száraz” randevú
Ezalatt azt kell érteni, hogy az ismerkedés alkalmai folyamán a leendő pár tagjai nem fogyasztanak alkoholt. Habár némi alkohol adhat nekünk egy kis bátorsággal fűszerezett lazaságot, könnyű átbilleni a ló túlsó oldalára. Alkohol nélkül pedig biztosan objektívebben tudjuk megítélni az adott szituációt.

A nyilvános érzelemkimutatás
A pandémia során valamilyen szintű korlátozásra vagy karanténra mindenhol sor került, ehhez társult a tömeges rendezvények elmaradása és a maszkviselés. Közösségben még csak tüsszenteni sem mertek a legtöbben, nemhogy egyéb interakcióba lépni másokkal. Azonban ez most ismét változóban van, egyre többen nyitottak ismét a szeretet nyilvános kimutatására. Számukra fontos, hogy büszkén megmutassák a külvilágnak, hogy ki a partnerük (vagy azt, hogy van párjuk.)

Az egyedülállók egy része az elmúlt időszakban arra jött rá, hogy tökéletesen elégedett életet tudnak önmagukban is élni, míg egy másik csoportjuk bizonytalan a kérdésben, hiszen bármikor történhet valami olyan, ami miatt egy újabb lezárás következhet be.
Aki pedig nem mondott le arról, hogy megtalálja a másik felét, az inkább a hagyományosnak megismert randevúzási szokásokat szeretné leginkább visszaállítani.

Forrás: www.independent.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...