2021.07.03. 14:05:03 8035 212

4+1 bizonyíték arra, hogy tényleg itt a nyár
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sokáig elhúzódó tél, a semmilyen tavasz után nem nagyon lehetett olyan, aki ne várta volna az idei nyarat, annak minden szépségével, vagy éppen apró kellemetlenségével együtt. Habár lassan a forró évszak közepénél tartunk, mintha még most sem hinnénk el, hogy megérkezett és bizony tombol a nyár.

Boldog nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog nyár

Pedig ha a következőket tapasztalod, szinte biztos lehetsz benne: itt van, és még sokáig velünk marad ez a csodás évszak!:-)

Minden olvad!

Bizony, minden! Az aszfalt, a sínek, a fagyi, meg még Te is!:-) Készíts fagyit, jégkrémet házilag, és ne hagyd elolvadni! Recepteket találsz itt, itt és itt.

Nyugis séta a Balatonon?

Felejtsd el! A strandok reggel, délben, este dugig, egy törölközőnyi hely sincs! De van helyette hűsítő víz, lángos, fagyi és boldogság! Strandtippjeink csak Neked!

És mi a helyzet a vízparti parkolóhelyekkel?

Na, az tavasszal volt, ősszel lesz, de most nincs!

Mindenhonnan ilyenek szólnak:

Ufo: Napolaj

Meg ilyenek:

Neoton: Nyár van

Uborkaszezon a tévében

Végre van egy szabad estét, minden gyerek időben elaludt, nem kell főzni, nem kell otthon dolgoznod, a vasalással, mosással, mosogatással is elkészültél (de legalábbis nem zavarja a szemedet a halomban álló szennyes:-)), nincs más dolgod, mint ejtőzni egyet a kanapén és megnézni egy jó műsort a tévében. Ám szomorúan tapasztalod, hogy a kedvenc műsorod nyári szabadságra ment, és jó filmekkel sem kecsegtetnek a csatornák. Hiába, nyár van, irány a terasz, erkély egy üveg finom bor/egy nagy pohár limonádé társaságában!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...