2020.04.16. 15:16:27 8612 276

5+1 állati főszereplő – Kapcsolódjatok ki állatos filmekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kutya-zsaru párosokon és a Suttogón kívül is számos szórakoztató vagy éppen megindító állati történettel találkozhattok a képernyőn. Nagyon sok filmnek van egészben vagy részben valóság alapja, ami még megkapóbbá teszik a főhősöket.

Családi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi filmezés

Ha célzottan szeretnél filmezni, nem pedig azt nézni, amit a csatornák éppen sugároznak, keress rá a következő filmválogatás bármelyikére!

Versenyszellemben:

Secretariat – A paripa (2010)

Akik nem szeretik a meseszerű történeteket, azoknak ajánlom ezt a valós eseményeken alapuló filmet. Egy denveri háziasszony életmódjának átalakulása és egy csikó hírneves versenylóvá válása kerül tényszerűen bemutatásra. Kincsem (2017)
A romantikus kalandfilm a szabadságharc utáni viszonylatokba enged betekintést egy bosszúvágyból szerelembe forduló kapcsolat, és Kincsem, a híres versenyló történetének szemszögéből. A történelmi adalékok mellett a filmet a modern behatások teszik érdekessé.

Az ember legjobb barátjával:

Max (2015)

Újrakezdés. Csakhogy most egy katonai célra kiképzett kutya szemszögéből is végig kísérhetjük a gyász feldolgozásának folyamatát: Az elesett tengerészgyalogos kezelhetetlenné vált négylábú társa a katona családjához kerül. Csak a tinédzser fiú tud közel kerülni az ebhez, ez a barátság mindkettőjük életére hatással lesz. **Togo (2019) – Egyenlőre sajnos csak angolul!
Egy gyönyörű film az 1925-ös „Szérumfutás” hőseiről. Egy alaszkai kisvárosban torokgyík-járvány tombol, az életmentő gyógyszerek pedig csak kutyaszánon érkezhetnek. Míg a Balto nevű kutya szobrot kapott, addig a Togo nevű husky ebben a filmben kapja meg a méltó elismerést.

Állati sereglet közepén:

Az igazi kaland (2010)

Ismét egy valós eseményeken alapuló film; a megözvegyült családapa újra szeretné kezdeni életét a gyermekeivel. Egy régi vidéki birtokot vásárol, amely történetesen egy magánállatkertnek ad otthont. A gyermekek közül sem örül mindenki a változásnak, de a férfinek egyéb kihívásokkal is szembe kell néznie. A gondozoo (2011)
Dr. Dolittle óta szeretjük a beszélő állatokat, és szeretjük az esetlen, de érző szívű férfiakat is – legalábbis a nők többsége. Ebben a családi vígjátékban mindkettőt megkapjuk, míg végig követjük az állatkerti gondozót a párválasztás állati trükkjein.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...