2021.11.17. 17:35:00 9623 343

5 lenyűgöző tény az auráról, amelyekről talán nem is tudtál eddig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az aura létezése már évszázadok óta ejti zavarba - ugyanakkor legalább ennyire izgatja - az emberiséget. Gondolkodtál azon, hogy miért érzed magad egyes emberekkel boldogabbnak, míg mások jelenlétében nyugtalanság tölt el, függetlenül attól, hogy hogyan viselkednek veled?

Az aura színei - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Az aura színei

Az aura egy olyan elektromágneses energiatér, amely minden testet körülvesz, így ilyen energiaburok szintén van az emberi test körül. Íme a legfontosabb érdekességek róla:

1. Az aurának 7 rétege van.

Az emberi aurának hét rétege van, amelyek mindegyike egy-egy csakrának felel meg; a fizikai testhez legközelebbi rétegtől kezdve a rétegek a következők:

Étertest
Érzelmi test
Mentális test
Asztráltest
Éteri test
Mennyei test
Ketherikus test

Ezek a rétegek a testhez, az agyhoz, az elméhez, a szellemhez és a szívhez egyaránt kapcsolódnak, ezáltal befolyásolják azt, ahogyan gondolkodunk, viselkedünk, és egyáltalán, ahogyan az életünket éljük.

2. Az aura színe a testi, a lelki és az érzelmi egészséget tükrözi.

A jellemző auraszínek a személyiségünkről is árulkodnak:

Narancssárga – Érzékeny és megbocsátó
Sárga – Nagy energiájú, kommunikatív és független
Piros – Nehezen uralja a haragot, jelentős belső erő
Zöld – Nagylelkű és kedves kontra féltékeny és irigy
Lila – Intuitív, a jövőbe tekintő és bölcs
Szürke – Szétszakadás érzése, és az elengedésre való képtelenség
Barna – Tetszetős azoknak, akik nem tudnak viszonozni
Fehér – Egyensúlyban és harmóniában élő
Fekete – Gyászoló és érzelmileg összetört

Mivel az aura színek keveréke, és a gondolatok, érzelmek aktuális állapotától és egészségi állapotától függően az adott időpontban bármelyik szín dominálhat.

3. A fényképen megörökíthető az emberi aura.

Egy másik elképesztő tény az aurákkal kapcsolatban, hogy Kirlian fotókon, aurafotó géppel vagy számítógépes programmal is megörökíthetők, azaz ez speciális fényképezőgéppel és megfelelő képkészítési technikával valósítható meg.

4. Az aura kulcsszerepet játszhat a társadalmi életben.

Meglepő módon az emberek anélkül is tudnak olvasni egy másik ember aurájából, hogy tudnának annak létezéséről. Bár ezt általában az ösztönökkel hozzuk összefüggésbe, valójában az aurájukban olvasunk: Ezért vonzódunk bizonyos emberekhez, másokkal pedig inkább kerüljük a kapcsolatot.

5. Az emberi aura nem változatlan.

Mivel az auránk közvetlenül kapcsolódik a jelenlegi élethelyzetünkhöz és érzelmi állapotunkhoz, folyamatos változásban van. Rögtön fényesebbé válik, amikor a dolgok jóra fordulnak. Azonban ez nem olyan dolog, amit tudatosan befolyásolhatunk, hanem egy finom átalakulás, amely természetéből fakadóan változik a fizikai és érzelmi egészségben bekövetkezett változásokkal párhuzamosan.

Forrás: www.whenwomeninspire.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!