2020.12.15. 14:28:14 7100 144

A legjobb mesekönyvek karácsonyra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Összegyűjtöttünk nektek pár varázslatos mesekönyvet, amit imádni fognak a gyerekek. A karácsonyfa alól nem hiányozhatnak ezek az igazán kedves történetekről szóló remekművek.

Karácsonyi meseolvasás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi meseolvasás

Kertész Edinától: A lány, aki szavakkal varázsolt

Egy lenyűgöző könyv, ami nemcsak a kicsiket, de a nagyokat is elvarázsolja. Élt egyszer egy kislány, akinek egy könyv lapozgatásával megnyílt egy varázslatos világ. Ez a világ szavakból épült fel. A kislány azonnal tudta, ebben a világban van a helye. Mielőbb meg akart tanulni írni és olvasni, hogy a képzeletbeli világa és a valóság az álmaihoz igazodjon. A valóságban azonban a felnőtté válása folyamán gyerekeket tanított, regényeket és színdarabokat írt. Nehezen igazodott a helyzetekhez. Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy végre arról írjon, amiről csak igazán szeretne.

Dornbach Máriától: Az égig érő mesefa- Mesék furfangos állatokról és varázslatos hősökről

Ez a mesekönyv egyszerűen zseniális! Rövid, de annál csattanósabb állatmesékkel mutat rá a morális kérdések megvitatására és az erkölcsi igazságok belátására. Ez a könyv segít a félelmek és szorongások oldásában és a konfliktusok kezelésére is megoldást nyújt. Az olvasásával a felnőttek is kaphatnak olyan motívumokat, amelyek a mindennapi életünk részei lehetnek.

Sarkadi Ágnestől: Az elveszett tárgyak országa

Miért is bánkódnánk az elveszett tárgyak miatt? Hiszen valamennyien Glejminben, az elveszett tárgyak országában kezdtek új életet. Glejminben a király gyermekeiként szereti az elveszett tárgyakat. Velük népesíti be a földjét. Sőt, ha sok összegyűlt egy-egy fajtából, ők külön várost kaphatnak. Persze vannak, akik vissza vágynak hozzánk. Róluk és egy szőke, tízéves kisfiúról szól a történet. Egy szívmelengető és kalandos meseregény, amely arra is megtanítja a kicsiket, hogyan vigyázzanak jobban a tárgyaikra.

Gönczi Erikától: Pocok Péter kalandjai – A süti

Egy igazán kedves kis téli történet. A főhős Pocok Peti, aki az ügyetlen Pukedli Panna megmentője. Közösen készülnek a nagy sütiversenyre. A verseny azonban nem csak Pocok Petinek kihívás. A mesét elolvasva, megtanítja a gyerekeknek, hogy a türelem valóban a legfőbb fűszere mindennek.

Preszter Norberttől: Ünnepek és alkalmak: gyerekversek és mondókák, Állatok- gyerekversek és mondókák

Kihagyhatatlan karácsonyi ajándék a kicsiknek. A mondókák nagyon szórakoztatók és remekül fejlesztik a gyerekek képességeit, gazdagítják a szókincsüket. A két kötetes mesekönyv több száz versikével és mondókával mutatja be az állatokat és az ünnepeket a csemetéknek, és mindezt nagyon bájos illusztrációkkal fűszerezve.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...