2024.09.21. 17:40:58 1428 61

Adj tartást a hajadnak! – 2+1 frizura, amivel elkerülheted a lelapuló tincseket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A lelapuló frizura sokunk rémálma, hiszen semmi sem rontja el jobban az összképet, mint egy frissen mosott, de élettelenül a fejünkre tapadó hajkorona. Legyen szó vékony szálú vagy nehezen kezelhető hajról, a tartás hiánya sokszor megnehezíti, hogy frizuránk egész nap jól mutasson.

Lelapuló haj Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lelapuló haj Fotó: 123rf.hu

Szerencsére léteznek olyan hajviseletek és trükkök, amelyek extra volument adnak, így elkerülhetjük a frizura „összeroskadását”. A megfelelő hajvágás, néhány egyszerű styling-praktika és a volument adó termékek segíthetnek abban, hogy hajunk mindig friss és dús hatást keltsen.

Nézünk most 3 olyan hajviseletet, ami feldobja hosszú tincseidet!

  • Csodás kis buborékok! Ha hosszú tincsekkel bírsz, egy copf sem lesz mindig a legjobb megoldás. Tegyél a copfodba több azonos stílusú, méretű hajgumit, végig, a copf hosszán. Vagyis képezz a hajgumik segítségével kis buborékokat a hajadba!

  • Az örök divat, a fonat! Végy 3 tincset a fejed tetején, és kezdd el fonni. Ahogy haladsz lefelé, oldalról mindig „vegyél el” 1-1 tincset a maradék hajadból. Mire a fonat végére érsz, „elfogy” a hajad, és kapsz egy csinos, nem fejre lapulós frizurát!

  • Duplázz! Ha a fejed tetején megkötött copf lelapul, vesd be a következő trükköt: készítsd el a szokásos copfot, majd válaszd ketté. Egy-egy „adag” haj maradjon felül és alul. A felsőn egyszer húzd át a hajgumit és dobd a fejed tetejére a tincseid. Az alsót igazgasd meg, majd mehet rá a felső réteg.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...