2020.02.19. 16:17:17 12177 291

Akciófilmek, amiket a feleséged is megnéz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálatok kikapcsolódás vagy konfliktusforrás a filmnézés? :) Véres harc megy a távirányító megszerzéséért vagy már rég lemondtatok a kontrollról? Uraim és Hölgyeim, tegyétek a kezeteket a szívetekre, úgy mondjátok, hogy teljesen egálban vagytok, és mindig közösen el tudjátok dönteni, hogy mit nézzetek, s azzal mindenki elégedett is... Na, ugye, hogy nincs ilyen. De majd most lesz! :)

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Hadd ajánljunk nektek első körben pár akció filmet, amit még a hölgyek is szívesen fognak fogyasztani, ha másért nem a főszereplő kellemesen sármos kilétének köszönhetően... :) Nem ér emiatt mérgelődni... Megosztok még egy titkot veletek uraim, mitől lesz egy akciófilm a nejetek körében is sikeres (a főszereplő izomzatán kívül): ha van benne szerelmi szál, egy jó kis fordulat és némi humor, akkor már nyert ügyetek van. Na jó, a nő főszereplős akció filmek is simán benne vannak a pakliban. Szóval jöjjön az az ajánló:

Shaft (2019)

Na, ezt imádni fogja: családi dráma, humor, románc, neked meg a jó öreg klasszikus akció jelenetek, lövöldözéssel, üldözéssel és a többi és a többi.

Vörös veréb (2018)

A női akció hősökkel azért tudunk azonosulni, együtt érezni, vérzik a szívünk velük-értük, és így van ez a Vörös Verébbel is. Te is imádni fogod: Jennifer Lawrence gondoskodik róla. Durva sztori (18+), és érdekességként vannak benne Budapesti jelenetek is.

Gyagyás gyilkosság

Egy krimi, akció és vígjáték az egyben Jennifer Anistonnal és Adam Sandlerrel. Agyzsibbasztó, kellemes kikapcsolódás mindkettőtöknek. Lévén, hogy egy jó kis bűntény van a középpontban, nem olyan kiszámítható, mint amilyennek elsőre tűnik. ;)

Kingsman

Mitől lesz nyerő a nőknél is: a humor és a film hangulata, na meg lehet izgulni benne a fiatal kölyökért, aki akár a fiúk is lehetne. Mindkét részét nyugodtan megnézhetitek.

Vasember

Mitől lesz nyerő? Hát persze, hogy Robert Downey Jr. miatt... Bocsánat, de ez így van. No meg a jó kis szikra miatt Gwyneth Paltrow-val. Bármelyik részét elővehetitek.

Ha bírjátok a szuperhősös filmeket, akkor gyakorlatilag bármelyik Marvell filmet elővehetitek, mindketten szeretni fogjátok, az új Pókemberek különösen jól sikerültek - konkrétan aranyosak, női szemmel, de akció dúsak férfi szemmel. :)

A kém

Szintén női főszereplővel, aki egyben vígjáték királynő is (Melissa McCarthy) nem nyúlhattok mellé, hiszen akcióban sem lesz hiány, ha ezt a filmet nézitek, így mindketten jól szórakozhattok.

Női szervek

Ezt eredetileg nem terveztem belevenni a kis listámba, csak Melissa McCarthy-ról eszembe jutott, és igaz, ami igaz: bármikor megnézném. Még pedig azért, mert baromi vicces akció film, női főszereplőkkel. Sandra Bullock nevével talán téged is felcsigáztalak.

Pain and gain - Izomagyak

Atyaég, ez a film! Na, ezt muszáj látnotok, de csak akkor, ha bírjátok a beteg sztorikat, mert ez nem kicsit az. Ráadásul igaz történet alapján (bodybuilder srácok elrabolnak egy gazdag csókát...), ami még durvábbá teszi az élményt. Nevetni fogtok, de néha kínotokban... Mark Wahlberg és Dwayne (The Rock) Johnson a főbb szerepekben.

Gengszter zsaruk

Sötét egy kicsit, de bírni fogjátok. Gerard Butler főszereplésével A 2018-as év egyik legjobb akció-krimije, szóval látnotok kell, ha még nem tettétek.

Nyomd bébi, nyomd!

Oltári jó akció film egy bankrabló bandáról, akiknek egy fiatal srác a sofőrjük. Izgalmas, fordulatos, szerelmi szál is van benne, meg anyaként lehet izgulni a fiúért, szóval szeretni fogják a hölgyek is. ;) Ha ezen felül bírjátok az autós üldözéseket, akkor biztosan a ti filmetek. Itt van rögtön ez a nyitó jelenet:

Holtodiglan

Ez egy kicsit kilóg a sorból, mert nem akció film, viszont baromi izgalmas és fordulatos. Nem fogtok elaludni rajta, mert egy szuper krimi.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...