2023.05.15. 10:59:56 6611 234

Alkoss a régiből újat! – Éljen az újrahasznosítás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te sem vagy az a mindent is kidobós fajta, de azért halmozni Te sem szeretsz? Inkább igyekszel, hogy a lehető legtöbb dolog újrahasznosításra kerüljön? Dicséretes, és csak így tovább! De sajnos kifogytál az ötletekből? Csak ne keseredj el, mindig van új a nap alatt!

Újrahasznosítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újrahasznosítás

Bizony, úgyhogy csak nézz körül otthon, mert mindennek meglesz a helye, új funkciója! Még a használt tojástartónak, defektes autóguminak is!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...