2021.11.07. 08:30:11 5704 174

Álmos macskák, mókás ebek – Derülj velük jobb kedvre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismerős az érzés, amikor tudod, hogy még ébren kell maradnod, de álommanó nagyon is serényen dolgozik azon, hogy elaludj. Szórja az álomport, csak szórja, Neked pedig teljesen mindegy a póz, hogy ülsz vagy éppen állsz, a szemeid leragadnak. Alkalmanként előfordul ez négylábú kedvenceinkkel is!

Kutya és macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya és macska

Ha éppen ilyen állapotban vagy, vagy csak szeretnél egy kicsit kizökkenni a napi teendők izgalmából/monotonitásából, ajánljuk figyelmedbe a lenti videót! Jó szórakozást!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...