2020.01.23. 22:17:06 12497 230

Amikor a tél az úr! – Filmek a télről, télen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan sokan szeretnénk, de a tél nem ér véget a karácsonnyal, újévi ünneppel. Folytatja tovább menetelését, nem egyszer az év első hónapjaiban megmutatva keményebbik arcát. De mit is csinálhatnánk januárban, hogy átvészeljük ezt az időszakot! Hát nézzünk filmeket, a télről!

Téli filmek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli filmek

Nincs mit tennünk, a zimankó még kitart néhány hétig! Ugyan szeretjük a telet, a hócsatákat, szánkópartykat, azért várjuk már, hogy kitavaszodjon! Persze, a helyzet lehetne sokkal rosszabb, nekünk szerencsére nem kell a jeges tél pusztító erejétől tartanunk. Elég, ha az effajta félelmeinket kiéljük a filmvásznon! És milyen szuper alkotások születtek erre! Akadnak köztük viccesebbek, és vannak, amelyek a tél igencsak zord arcát mutatják! Neked melyik lesz a kedvenced?

Jég veled!

Jamaica és a bob. Első hallásra elég távol áll egymástól a kettő, sőt, nagyon is távol! Ám semmi sem lehetetlen, egy szuper csapat és egy kiváló edző segítségével a téli olimpia is elérhető közelségbe kerül!

A visszatérő

Leonardo Dicapriot az Oscar-díjig röpítő filmben gyönyörű, havas tájat és egy cserbenhagyott ember küzdelmét láthatjuk, hóval, jéggel, vadonnal és a saját gondolataival szemben.

Everest

Meghódítani a világ tetejét, majd átélni, illetve belehalni. Az Everest egy igaz történeten alapuló film a Föld legmagasabb csúcsának tragikusan végződő meghódításáról.

Életben maradtak

A film szintén igaz történetet dolgoz fel, egy uruguayi rögbicsapat tragédiáját, akik az Andokban szenvednek repülőgépbalesetet. A túlélők küzdelme, élni akarása egyszerre lenyűgöző és félelmetes.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...