2024.01.01. 17:40:51 8368 268

Az én életem, az én utam, az én hibáim – Dalok az új év jegyében, az új kezdetről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az új év sok mindenkinek egy új élet kezdetét is jelenti. Ilyenkor jönnek a fogadalmak, az ígéretek, hogy ezentúl miben leszünk mások, min fogunk változtatni, miben szeretnénk mások lenni, mennyire leszünk mások embertársainkkal, vagy éppen végre egy kicsit önzőbbek, önmagunk miatt.

Buli egyedül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Buli egyedül

Mert megeshet, hogy az visz minket előre, hogy jobban magunkra koncentrálunk, és merünk picit (vagy nagyon) önzőbbek lenni. Ha az elhatározás már megvan, íme, néhány dal, ami támogat majd ezzel kapcsolatban!

Bon Jovi: It's My Life

Frank Sinatra: My way

Dr. Alban: It´s My Life

Calvin Harris: My Way

Keresztes Ildikó: Az én utam vár

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...