2024.09.13. 17:44:25 6141 224

Az érzelmileg intelligens szülő ismérve – Te magadra ismersz?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az érzelmileg intelligens szülők különleges figyelmet fordítanak arra, hogy ne csak a gyermekeik fizikai, hanem érzelmi szükségleteit is megértsék és támogassák. Képesek felismerni és kezelni a saját és gyermekeik érzelmeit, empátiával közelítenek a konfliktusokhoz, és tudatosan segítik gyermekeiket az érzelmek megértésében és kifejezésében.

Biztos családi háttér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Biztos családi háttér

Az ilyen szülők nemcsak példaképek, hanem biztonságos érzelmi környezetet teremtenek, ahol a gyermekek egészségesen fejlődhetnek, és megtanulják, hogyan kezeljék az élet kihívásait. Van 3 dolog, amelyet az érzelmileg intelligens szülők minden nap megtesznek. Ezek azok itt ni!

  • Tanít, de nem utasít! Az érzelmileg intelligens szülő a kéréseivel is tanít. Észrevette, hogy utasítgatással inkább csak a gyerek ellenállását növeli.

  • Nem rest dicsérni! Az érzelmileg intelligens szülő észreveszi a gyermeke értékeit, és nem győzi ezt elégszer hangsúlyozni a gyermekének.

  • Épít! Ha érzelmileg intelligens szülő vagy, törekszel arra, hogy gyermekeddel mély, érzelmekkel teli kapcsolatot építs ki, szeretnéd, ha megbízna benned, és tudná, hogy mindig, minden helyzetben számíthat rád.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...