2024.04.15. 12:30:14 4252 181

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Ősz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz haj

Bizony, többek között az, hogy vannak olyan frizurák, amik ennek a hajszínnek állnak a legjobban. Lássuk, hogyan érdemes hordanod a hajad, ha sörényed már őszben pompázik!

  • Hullámozzunk! Már ami a hajunkat illeti! A laza hullámok akkor mutatnak a legjobban a hajadban, ha a világosabb, ősz és a sötétebb tincsek váltakozva, mintegy átmenetként díszítik hajkoronádat.

  • Rövidre vágva! Amellett, hogy könnyen kezelhető, emellett szexi, bohókás külsőt kölcsönöz viselőjének, a rövid frizura megmutatja az ősz haj szépségét, játékossát is!

  • A bubi a tuti! De csak akkor, ha hosszú! A manapság újra divatos long bob hagyja, hogy teljes pompájában tündököljön hajkoronád, akár a benti, akár természetes fény világítja meg!

Forrás: brigitte.de/ Marie Mühlenberg

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...