2019.06.18. 08:00:00 8958 240

Buborék-parti, szórakoztató játékok gyerekzsúrokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha még felnőtt fejjel is belefeledkezünk a buborékfújásba, nem csoda, hogy minden korosztály gyermekei szeretik a buborékokat! Most, hogy az időjárás lehetővé teszi a kültéri rendezvények szervezését, még egy eszközünk van a zsúrokon részt vevő gyermekek lefoglalására.

Szappanbuborék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szappanbuborék

A gyerekek buborékokkal való szórakoztatására nemcsak játékokat ajánlunk, de felelevenítjük azt, amit a házi buborékfújókról tudni érdemes: Buborékfújót mindenkinek - így készíts folyadékot házilag

Körjáték buborékkal:

A résztvevők álljanak körbe, és válasszunk ki egy gyereket, aki megkezdi a kört. Állítsuk őt be a kör közepébe. Neki az lesz a feladata, hogy egy fújással annyi buborékot fújjon a levegőbe, amennyit csak tud. A többi játékosnak pedig meg kell próbálni a buborékokat minél tovább a levegőben tartani: fújással, ugrálással stb. Amikor az utolsó buborék is kidurran, új buborékfújó játékos kerül a körbe, mindaddig, míg mindenki sorra nem kerül.

Tipp: Lehet mérni a buborékfújók teljesítményét, így a végén az nyer, akinek a legkésőbb pukkant ki az utolsó fújt buboréka.

Csapatverseny pálcával:

A gyerekeket osszuk csapatokra. Minden csapat kapjon egy buborékfújó készletet és egy pálcát. A startvonaltól azonos távolságra helyezzünk mindegyik csapat elé egy „célállomást”. A feladat az, hogy a fújt buborékok egyikét a pálcával „el kell kapni”, és a pálcán egyensúlyozva el kell szállítani a célig, majd visszafutni a csapathoz és átadni a következő játékosnak a pálcát. A játék akkor ér véget, amikor az utolsó játékosnak is sikerül átjuttatnia a buborékot anélkül, hogy az szétpukkanna.

Vannak olyan szülők, akik például többszínű buborékfújó folyadékot is készítenek színezékkel, hogy a gyerekek a színes buborékokat egy-egy üres rajzlapon szétdurrantva kész kis műalkotásokat hozhassanak létre.

A buborékokkal való játékoknak csak a képzeletünk szabhat határt.

Forrás: thespruce.com/kids-bubble-birthday-party-games-2104649

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...