2024.03.22. 17:42:36 6255 231

Csak óvatosan a szempillaspirállal! – Amilyen hasznos, olyan ártalmas is lehet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tökéletes smink elengedhetetlen tartozéka a szempillaspirál. Általában a fekete a befutó, de láttunk már barna, vagy éppen kék színben pompázó kis kefét is. Bármilyen is legyen a színe, felvitelével a célunk egyértelmű: fiatalítani szeretnénk a külsőnkön.

Hosszú szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú szempilla

De legalábbis semmiképpen sem öregíteni! Ebben az esetben ezt a néhány hibát lehetőség szerint ne kövessük el a spirálunkkal!

  • Ne ess túlzásba! Már ami a felvitt rétegeket illeti! Bőven elég egy. maximum két réteg a pilláidra a kedvenc szempillaspirálodból! A túl sok összeragad, összecsomósodik és optikailag kisebbnek is láttatja a szemeid!

  • Igyekezz! A következő réteg felvitelével ne várd meg, míg megszárad az előző. Inkább egyből vidd fel a pillákra az új réteget különben megint csak összecsomósodik a festék.

  • Ne pumpáld! Amikor kinyitod a kis tégelyt, Te is előszeretettel húzogatod ki és be a kefét az apró kis hengerben? Nem jól teszed! A festék így könnyen levegős lehet, hamarabb kiszárad!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...