2021.03.10. 09:45:00 8311 198

Csillagkutyák, avagy ilyenek az ebek a csillagjegyük szerint! 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Immár itt is vagyunk a kutyák rövid elemzésével a további 6 csillagjegy alapján. Az asztrológiát nem veszi mindenki komolyan, pedig néhány jellemvonás miértjére választ kaphatunk belőle – a négylábúaknál is!

Kutya sziluett csillagképekkel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya sziluett csillagképekkel

Kutyánk viselkedését a fajtajegyeken és a környezeti hatásokon kívül az is befolyásolja, hogy milyen csillagzat alatt született. Ráismersz kutyádra a leírás alapján?

Mérleg (09.23.-10.22.)

A Vénusz által irányított jegy alatt született kutyák mély kötődést mutatnak az emberek és más háziállatok felé. Nem ritka, hogy árnyékként követik gazdájukat, hiszen szinte büntetésként élik meg az egyedüllétet. A békés és nyugodt környezetet kedvelik, kaotikus környezetben idegesen viselkedhetnek. A nevelésükhöz sok türelem kell, mivel nem képesek sokáig összpontosítani egy dologra.

Skorpió: (10.23.-11.21.)

Az erőteljes érzelemvilág mellett ugyanolyan meghatározó náluk az intenzitás, akaratos és nagyon kíváncsi csillagjegy. Ezek a négylábúak az állatöv pszichológusai, szinte a lelkünkbe látnak a tekintetükkel. Miután sikerült a bizalmába férkőzni, hű társunk lesz egy életen át. Azonban, ha sérelem éri, elbújik, és nehezen engesztelhető ki. Védelmező ösztöne erős, így őrző-védő kutyának is alkalmasak.

Nyilas (11.22.-12.21.)

A Nyilas kutyáknak nagy térre van szükségük, ha nincs túl nagy helyük kikóborolni magukat, gyakran vigyük el őket túrázni vagy kirándulni. Remek útitársak. Habár szeretnek a közelünkben lenni, inkább kint érzik jól magukat, ne hagyjuk unatkozni az udvaron sem. Ezek a mókamester szőrmókok szinte mindenkivel barátságosak, számos trükk megtanítható nekik.

Bak (12.22.-01.19.)

Ezt a csillagjegyet a Szaturnusz uralja, ami miatt a Bak kutyákat az erős munkamorál jellemzi. Valójában kivirágzanak, amikor új feladatra nyílik lehetőség. Imádnak tanulni és parancsot teljesíteni. Ezeket a nyugodt és kiszámítható viselkedésű kutyákat se hagyjuk unatkozni, mindig legyen rágcsálni való a közelükben.

Vízöntő (01.20.-02.18.)

Az okos és különc csillagjegy kutya szülöttei a saját szabályaik szerint próbálnak élni. Mivel szeretik a változatosságot, időnként kiszámíthatatlanok lehetnek, de remek mentőkutya válhat belőlük. Amikor nem engedelmeskedik vezényszóra, annak nem az az oka, hogy nem elég okos. Ha kis önállóságot hagyunk ezeknek a kutyáknak, nagyon hűséges társat találunk magunk mellett.

Halak (02.19.-03.20)

Ezeknek az érzékeny állatoknak kiegyensúlyozott környezetre van szükségük. Ha falkában élnek, vigyázzunk arra, hogy az erősebb egyéniségű állatok ne zaklassák. Ezek azok a kutyák, akik leginkább vágynak a simogatásunkra. Testközelben érzik jól magukat, így nem csoda, hogy még a takaró alá is utánunk bújnának. A Hangulatok pontos érzékelése miatt kiváló terápiás kutya nevelhető belőlük.

Forrás: www.be.chewy.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Lehet, hogy a te szakmádra sem lesz hamarosan szükség?

Főburdos, pedlér, szalonos, gyékénykötő, gyertyamártó, lámpagyújtó, kopogtató, drótos, kisbíró – csupán néhány azon régmúlt foglalkozások közül, melyek manapság nem lennének életképesek. Arra viszont már kevésbé gondolunk, hogy napjainkban is léteznek olyan szakmák, amelyek néhány évtized múlva olyan avíttá és elfeledetté válnak, mint az előbb említett foglalkozási elődök. Megnézzük, hogy milyen „kihalófélben” lévő munkatípusokról lehet szó?

A népszerű akril – Megéri-e ebből készült termékeket vásárolni?

Az akril népszerűségét leginkább költséghatékonyságának, könnyen megmunkálhatóságának, sokoldalú felhasználhatóságának köszönheti. Az anyag ezen tulajdonságait figyelembe véve nem meglepő, hogy egyre több területen – a munkahelyi irodáktól a lakóingatlanokig – tartanak igényt a használatára. Könnyen tisztítható, sérülés esetén pasztával egyszerűen javítható felületének köszönhetően az otthonokban is gyorsan közkedveltté vált. Milyen egyéb ismérveivel nyerheti el a tetszésünket?

Főzés nélküli frissítő levesek – Ha beüt a forró szezon

A téli időszakban a melengető ételek, míg a nyári hőségben leginkább a hűsítő jellegű változatok fogyasztását részesítjük előnyben. Számos levestípussal még a főzéssel járó időt is megspórolhatjuk. Ilyenek a nyers zöldség- és gyümölcsfélékből, valamint fűszernövényekből készített hideg vagy hűtve tálalt levesek. Népszerűségüket alacsony kalóriatartalmuknak és gazdag tápanyagértéküknek köszönhetik, melyek fogyasztásában még a fogyókúrázók is örömüket lelhetik.