2023.11.05. 17:45:32 8166 296

Csiribú-csiribá és rend! – 4+1 trükk, hogy rend legyen a gardróbodban!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rendet tartani a ruhásszekrényben huzamosabb ideig? Lehetetlen küldetés! Mert amiről azt hiszed, ritkán kell, jó helyen lesz a kevésbé elérhető helyen, arra lesz szükséged először és utána viszonylag gyakran. Úgyhogy ideje stratégiát váltani és begyűjteni a legtutibb módszereket, amikkel minden a helyén marad a gardróbodban!

Gardrób, rend - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gardrób, rend

Csak semmi pánik, menni fog a rendrakás és –megtartás is, ha beveted ezeket a trükköket. Olvasd figyelmesen!

  • Hasznosítsd újra! Tudod, mire lehet jó egy, már nem használt boroskarton? Hát arra, hogy ebben tárold a nyári szandikat, cipőket! Helytakarékos és nem utolsó sorban környezetbarát megoldás!

  • Fabrikálj láncot és aggasd fel őket! A gyerkőc már nem használt játékaiból „kiszerelt” karikából, vagy néhány zuhanyfüggöny-karikából készíts láncot, akaszd be a szekrénybe, és aggasd erre a táskáidat!

  • Ne egymás mögött, inkább egymáson! A vállfán tárolás amúgy is helytakarékos megoldás, ám még több helyet megspórolhatsz, ha a vállfákat egymás fölött helyezed el. Ehhez egy speciális szerkezetet kell beszerezni, de hidd el, megéri majd az árát!

  • Elő a dobozokkal! Nem csak a bugyik, zoknik, harisnyák, trikók, de akár a pólók, topok, pulóverek is kerülhetnek dobozokba, a dobozok pedig a szekrények polcaira. Így rengeteg helyet spórolhatsz meg, és elkerülheted a felesleges kuplejárt!

  • Van még zuhanyfüggöny-karikád? Ha igen, akkor ezeken kényelmesen és helytakarékosan elférnek a sálak, kendők, nyakkendők.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...