2024.06.04. 15:32:13 6848 216

Divatinspiráció a szezonra – ezeket a darabokat megéri minél előbb beszerezned(X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy a szezonok jönnek és mennek, úgy változik a divat is. Az aktuális trendek követése nemcsak izgalmas kihívás, de segít abban is, hogy mindig friss és modern legyen a fellépésünk. Bár sokan utóbbira hajlamosak legyinteni, mondván nem is annyira lényeges, ám az élet meg mégis másról tanúskodik. Szóval megéri végigböngészni az alábbi listát, és a még hiányzó modelleket minél előbb a gardrób szerves részévé varázsolni.

Divatinspiráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Divatinspiráció

A sokoldalúság eleganciával vegyítve ellenállhatatlan

A női blúzok minden nő ruhatárának alapdarabjai. Az idei szezonban a blúzok sokszínűsége és variálhatósága kiemelkedő. A klasszikus fehér továbbra is alapdarab marad, de bátran kísérletezhetünk színes, mintás vagy különleges szabású darabokkal is. A puffos ujjú fazonok, a virágminták és a finom csipkék mind divatosak ebben az évben, ahogy arról a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/bluzok-es-ingek/bluzok linken található színpompás felhozatal is hűen tanúskodik. Ezek a blúzok remekül kombinálhatók szoknyákkal, nadrágokkal vagy akár rövidnadrágokkal is, azaz tényleg bármilyen összeállításban jól néznek ki, legyen az üzleti, munkahelyi, vagy történetesen mindennapi szett.

Az alvás is megérdemli a körítést

A női pizsamák az answear.hu oldalon 2024-ben a kényelemre és a stílusra helyezik a hangsúlyt. A puha, természetes anyagok, mint a pamut és a selyem, továbbra is rajongottak. Emellett a modellek dizájnja is változatosabbá vált: a letisztult, egyszínű darabok mellett megjelentek a játékos minták és a vidám színek. A két részes szettek, különösen a gombos felsővel és hosszú nadrággal kombinált alternatívák, komfortosak és elegánsak egyszerre.

A sportos elegancia minden lépésben megtapasztalható

A férfi sneakerekben a sportos elegancia és a kényelem találkozik egymással, mégpedig jól láthatóan fergeteges végeredménnyel. A klasszikus fehér modellek mellett idén a színes és mintás fazonok is hódítanak. A New Balance lábbelik például kiválóan ötvözik a komfortosságot és a trendiséget, ezért tökéletesek mindennapi viseletre. A https://answear.hu/k/ferfi/cipok/sportos-es-sneaker kínálatának tagjai nemcsak sportos szettekhez passzolnak, hanem egy ing és farmernadrág duójával együtt elegánsabb összhatást is kelthetnek.

Sportos eleganciaSportos elegancia

Hol maradnak a kiegészítők?

Itt érkeznek, olyannyira, hogy idén is fontos szerepet játszanak a divat világában. Egy ízlésre szabott táska, öv vagy ékszer sokat dobhat az outfitünkön. Az oversize táskák, a feltűnő ékszerek és a színes sálak mind valódi nagyágyúk az idei szezonban. Vásárláskor megéri arra extrán odafigyelni, hogy a kiegészítők harmonizáljanak a ruháink stílusával és árnyalataival, így valóban feltehető az i-re a pont.

Elő a palettával!

2024-ben a színek és minták terén is nagy a választék. A pasztellszínek továbbra is divatosak, de a vibráló, élénk színek is hódítanak. A minták között a virágok, geometriai alakzatok és az állatminták tarolnak. Kifejezetten jó ötlet némi bátorsággal a tarsolyban kísérletezni velük: melyik árnyalathoz melyik motívum passzol, mert ha megvan a tökéletes páros, akkor az egyedi megjelenés is borítékolható.

“Partner cikk”

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...