2024.08.11. 17:40:53 6825 216

El a tincsekkel! – 2+1 jel, hogy ideje más fodrász után nézned!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor új fodrászhoz megyünk, az sokszor olyan, mint egy első randi: az élmény egyszerre lehet izgalmas és kissé félelmetes, és bizony sohasem tudhatjuk, mi sül ki belőle? Egy életre szóló kapcsolat, egy kellemes délután, vagy életünk legrosszabb élménye.

Fodrásznál Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fodrásznál Fotó: 123rf.hu

Az ismeretlen fodrászszalonba való belépés új lehetőségeket rejt magában: felfrissíthetjük megjelenésünket, kipróbálhatunk egy új stílust vagy akár megtalálhatjuk az új kedvenc fodrászunkat is. Az első látogatás során azonban természetes, hogy bizonytalanok vagyunk. Vajon megértik-e pontosan, mit szeretnénk? Elégedettek leszünk-e az eredménnyel? Fontos, hogy bízzunk a szakemberben, és nyíltan kommunikáljunk az elképzeléseinkről. Ám ha a következőket tapasztalod, bizony lehet, az első egyben az utolsó látogatásod is volt az adott szalonban!

Csábító árak!

Kellemes a meglepetés, amikor megnézed az árlistát! De vigyázz, előfordulhat, hogy az alacsony árak nem járnak együtt a magas minőséggel! Nem mindegy, milyen alapanyagokkal dolgozik a hajszobrász, ahogy az sem, mennyit szán továbbképzésekre, a beosztottjai fizetésére. Szóval, ne feledd a mondást: olcsó húsnak…

Plusz kérések? Felejtsd el!

Nem fér bele az időbe egy extra kérés, csak ülj be a székbe, és indulhat is a „munka”. A fodrászod ideje koppra ki van számolva, úgyhogy ne csodálkozz, ha mindenki „egyenfrizurával” hagyja el a szalont!

Nem kell mindenre bólogatni!

Az teljesen rendben van, hogy – a félreértések elkerülése végett – mutatsz fotót a fodrásznak arról, milyen frizurát szeretnél. De az nem árt, ha megosztja veled a véleményét, és közli, ha az adott frizura miért nem áll jól neked, vagy éppen milyen változtatásokat javasol, hogy a lehető legtöbbet hozzátok ki az adott hajkoronából.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...