2024.10.03. 12:49:02 1987 82

Érvek az őszi esküvő mellett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még mielőtt bárki felhördülne picit, az esküvői szezon klasszikusan valóban a nyári időszakra jellemző. Ám egyre népszerűbbek az őszi esküvők is, talán nem is véletlenül! Vegyük végig, milyen érvek szólnak amellett, hogy az évnek ebben az időszakában mondjuk ki életünk legnagyobb IGEN-jét.

Őszi esküvő Fotó:123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi esküvő Fotó:123rf.com

Kellemesebb időjárás – élj meg minden pillanatot!

Manapság olyan forró nyarakat élünk, hogy vízpart mellett is nehéz átvészelni a tikkasztó napokat, nemhogy egy ceremónián a szűk esküvői ruhában feszengve. Hidd el, a vendégsereg is halás lesz, ha a hűvösebb, de még mindig kellemes időjárást választod ahhoz, hogy egybekelj szíved választottjával! Egy szép, napsütéses őszi napon nem kell félni a kimerítő hőhullámoktól, és a kora este hűvös levegője is frissítő lehet.

Szabadabb helyszínek

A nyári hónapok népszerűsége miatt nehéz megfelelő időpontot találni az álom helyszínen? Még egy érv az ősz mellett. Emellett a különböző szolgáltatók (fotósok, zenészek, dekoros cégek) is elérhetőbbek ilyenkor, és az sem kizárt, hogy még az árak is kedvezőbbek, mint a főszezonban.

Mindenki jobban ráér

A nyári esküvők gyakran ütköznek más programokkal, nyaralásokkal, családi eseményekkel, így néha nehézséget jelenthet, hogy mindenki ott legyen, aki fontos. Az őszi hónapok viszont kevésbé zsúfoltak, így könnyebben találhatunk olyan időpontot, amely mindenki számára megfelelő. Így a család és a barátok nagyobb valószínűséggel lesznek ott életünk nagy napján.

Romantikus hangulat és meghittség

Az ősz már önmagában hordoz egyfajta meghittséget, nyugalmat és romantikát, amellyel az esküvői ünneplés is kicsit intimebbé, bensőségesebbé válhat. Tökéletes időszak arra, hogy a fényfüzérek, mécsesek, gyertyák lágy, meleg fényt adjanak a helyszínnek, ami a vendégek számára is varázslatos élményt nyújthat.

Egyedi, őszi menüsor

Rengeteg szezonális alapanyag van, amelyek beépíthetőek az esküvői menübe. A sütőtök, az alma, a dió vagy a fahéjas édességek mind-mind különleges őszi ízeket kínálnak. De egy meleg italokkal gazdagított fogadóasztallal, rajta például forralt borral vagy forró csokival is különleges hangulatot teremthetünk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...