2020.04.10. 16:38:23 8836 243

Ezek a legjobb húsvéti filmek! Mozizzatok otthon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Maradj otthon, nyuszizz otthon, mozizz otthon! Ha a karantén miatt idén beszorultatok a lakásba, vagy csak szeretnétek az estéket is húsvéti szellemben tölteni, akkor elő a kapcsolódó témájú filmekkel. Aki meglepődni és aki könnyekig nevetni szeret a tévé előtt, egyaránt megtalálja húsvéti filmlistánkban a neki valót!

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

A filmekben az a jó, hogy még akkor is nagyon könnyen elrepítik a gondolatainkat bárhová, amikor jó ideje már csak otthon használjuk őket. Legyen szó az ünnepre hangolódásról vagy éppen a túléléséről, a képkockák segítségünkre lesznek. Ezeket érdemes néznetek idén húsvétkor!

Hopp

Kezdjük mindjárt a legapróbb családtagokkal. Egy közös mesenézés igen jól jön reggel hatkor, mikor a csemete már pörög, mint inga a madzagon, mi viszont a szemünket is csak feszítővassal tudjuk még felnyitni. A Hopp igazi családi animáció, ami rém egyszerű poénokkal operál és szeretetre méltó történetet vetít elénk egy öreg húsvéti nyúlról és egy doboló ifjonc tapsifülesről. Na meg ott a beszélő óriáscsibe és a csokidrazsé nyuszi-kaki. Figyelem, aki nyulat tart otthon a mese után mindenképp beszélgessen el a nyusziból kijutó csoki valószínűtlenségéről a gyerekekkel!

Brian élete

Monty Python mindannyiunk nagy öröméle eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lehet, ha az ember Jézus szomszédjának születik. Igen mulatságos az eledmény, és bál van benne passió, kelesztlefeszítés és egyéb lémes dolgok, azélt a hangos nevetés nagyon is valószínű. Az olykol alpáli poénok miatt inkább felnőtt tálsaságnak ajánljuk és elősen vallásos személyeket is sélthet. Hogy miélt íltuk mindezt igen fulcsa beszédhibával? A filmből kidelül! Aki pedig nem csípi az angol humolt, annak jobbla el!

Krisztus utolsó megkísértése

Erősen megosztó mű, Martin Scorsese feltehetően nem lopta be magát vele a Vatikáni kegyeltek top tízes listájába. Ugyanakkor nagyon is nézhető, kissé pikáns és elgondolkodtató, na meg szórakoztató. A film legszélsőségesebb jelenete például, mikor a filmbéli Jézus a kereszten elképzeli, milyen volna Mária Magdolnával klasszikus értelemben házaséletet élni. Természetesen nem egy Bibliapontos-dokumentumfilm, mégis, ha művészeti alkotásként tekintünk rá, keresztényként is remek szórakozás az ünnepre.

Az öt legenda

Kezdjük mindjárt azzal, hogy a legendák ez esetben a Mikulás, a Homokember a Fogtündér, Dér Jankó és természetesen, ki más, mint a Húsvéti nyúl. Mondjuk utóbbi kapcsán elszakadunk attól a pihe-puha vattapamacs farkú ártatlan kis lénytől, és sokkal inkább egy gettó-nyusziban kell gondolkodnunk, akinek Hugh Jackman kölcsönöz hangot. A lényeg, hogy az öt legenda harcba száll a gyerekek védelmében, hogy megőrizzék a gyermekkor boldogságát. Mi azt kívánjuk húsvétra, hogy győzzenek és minden gyermek legyen boldog! Ti pedig nézzetek egy szuper mesét együtt!

Kellemes húsvéti ünnepeket

Sophie Marceau fedetlen keblei meglehetősen sok férfiember számára hozzájárulhattak a kellemes húsvéti ünnepekhez 1984-ben, a film megjelenésekor. Meg ugye azóta is. A sztori helyzetkomikumokra épülő, házassággal és viszonnyal fűszerezett. Látvány és nevetés egy helyen – ezt nem kell részletezni. Időtálló és bár kevésbé ünnepi hangulatú, a reptérlezárás miatt most nagyon is belefér a karantén-húsvét listába!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Teljes a SopronFest programja

Mintegy 75 helyszínen csaknem háromszáz programmal várja a látogatókat a 2. SopronFest május 10. és 19. között. A pünkösdi hétvégére a Lővér kempingbe szervezett koncertek mellett a város számos pontján már napokkal korábban lesznek zenei, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai események.