2022.10.03. 15:31:09 7207 252

Ezekre a helyekre feltétlenül látogass el ősszel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár már véget ért néhány hete. Hirtelen kicsit borongós és hűvös lett az időjárás, de ez ne keserítsen el senkit! Valószínűleg várható még felmelegedés a következő hetekben, ami arra is lehetőséget ad, hogy maximálisan kihasználjuk a szabadban tölthető időnket. Ilyenkor sem kell látnivalók és különleges élmények nélkül maradnunk. Felnőtt és gyermek is talál a különböző programok között kedvére valót.

A Balaton ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Balaton ősszel

Velencei-tó, az örök favorit. Ha jó az idő mi leginkább ide vesszük az irányt, ha kirándulni támad kedvünk. Ősszel is nagyon szép. Könnyen megközelíthető. A tó környéke pedig rendkívül változatos programokkal és látnivalókkal kecsegtet. Ha pedig fürdeni támad kedvünk, azt is megtehetjük. No, nem igazán a tó ilyenkor rendkívül hűvös vizére gondolok. A velencei hotel wellness részlege tárt karokkal vár mindenkit még télen is. A tó környékén felmászhatsz egy kilátóba, elmerülhetsz a természetvédelmi terület különféle növényvilágában, de mini várakból összeállított szabadtéri múzeum is várja a kisebbeket, és bringázni is lehet. Szóval aki erre jár, biztos, hogy most sem fog unatkozni.

Az sem marad hoppon, aki a különlegességeket, esetleg a régi várromokat kedveli. A nógrádi vár nagyon szép és a kilátás is megér egy sétát. Székesfehérvár határában található a Gorsium Régészeti Park. Itt római kori romterületen sétálhatunk, bejárva a különböző termeket, laktanyát, lakóházakat, főteret, odaképzelve magunkat a múltba egy villanásnyira. A Zempléni-hegységre pedig lehet, hogy érdemes akár több napot is rászánni. Itt tényleg sok az izgalmas hely. Itt található Boldogkő vára, a füzéri vár és a regéci vár. Ugye, hogy nehéz a választás?

Aki élvezetes, felnőtteknek szóló programot választana, az elmehet egy borkóstolással egybekötött kirándulásra. Válogassunk kedvünkre gyönyörű borvidékeink között! A Balaton vidéke, mondhatni evidencia. Egy jól megválasztott borászat teraszán üldögélve, egy pohár borral a kezünkben az őszi Balaton látképével a szemünk előtt, azt hiszem nem lehet nagyot tévedni. Természetesen ellátogathatunk Egerbe is, vagy megnézhetjük a Villányi borvidéket. Mindenütt csodás természet, jó levegő, kedves vendéglátók és isteni nedűk fogadnak bennünket.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...