2022.05.30. 11:00:30 9207 296

Ezért igyál egy pohár vizet minden reggel! – 4+1 ok, ha a szomjúság nem elég!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogy egy napunk jól teljen, nagyon nem mindegy, hogyan indítjuk. Ha az ébredésünk nem is mindig a legjobb, utána még sokat tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Nem kell hozzá sok, csupán egy pohár víz! Hidd el, tested-lelked boldog lesz tőle!

Víz poharakban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Víz poharakban

Sokan, sokféleképpen megmagyarázták már, miért jó a reggelt egy pohár víz felhörpintésével indítani. Mi most 5 okot hoztunk Nektek, amiért érdemes felvenni ezt a tevékenységet a reggeli rituálék közé.

Segít az elszállításban

Míg Te alszol, tested regenerálódik, emellett pedig leépíti a számára szükségtelen anyagokat, vagyis a méreganyagokat. Ahhoz, hogy ezek minél előbb ki is kerüljenek a szervezetünkből, reggel egy jó nagy pohár víz elfogyasztásával máris segíthetünk. Természetesen, a napközbeni folyadékfogyasztásra is érdemes odafigyelni.

Kávé helyett!

Sokan egy bögre kávéval, vagy éppen zöldteával indítják a napjukat. Pedig ahhoz, hogy testünk magához térjen, bőven elég lenne egy pohár víz is. Az éjszaka folyamán elért dehidratáltságot, mely fáradtságot, levertséget okozhat, egy pohár víz könnyen megoldhatja. Ha némi citrom, vagy egy kis gyömbér is kerül a reggeli itókádba, azzal csak fokozhatod a hatást.

Töltsd fel a tartalékaid!

Ahogy már az előző pontban írtuk, a dehidratáltság és a fittség nem járnak kéz a kézben. Míg alszol, szervezeted vízraktárai is kiürülnek, ezért reggel jó, ha az első dolgod, hogy egy jó pohár vízzel feltöltöd ezeket a raktárakat.

Ébresztő fel!

Éjszaka jó esetben alszunk, nem pedig eszünk és iszunk, így emésztésünk is pihenő üzemmódba kapcsol. Hogy magához térjen, érdemes valami egyszerűt magunkhoz venni reggel. A víz erre tökéletes. Beindítja a folyamatokat, anélkül, hogy megterhelné emésztőrendszerünket. Ugyancsak ébresztően hathat egy nagy pohár víz az anyagcserénkre is. Ébredés után, reggeli előtt ezért is érdemes felhörpinteni belőle.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...