2021.09.11. 10:59:17 7529 284

Ezért (is) szeretjük a kávét! – 5 pofonegyszerű érv a kávé mellett 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki szerint nem is finom. Sőt, egyre többen vélik úgy, hogy az egészségünknek sem a legjobb. A kávé népszerűsége mégis töretlen! A legtöbbünknek viszont nem sok érv kell ahhoz, hogy felhörpintsenek egy finom fekete italt! Ha mégis győzködnöd kellene magad, íme, még 5 érv a kávé mellett.

Egy jó kávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy jó kávé

Előző cikkünkben már hoztunk Nektek 5 érvet a kávé mellett. Most íme, itt van még 5 újabb ok, amiért nem kár, ha elcsábulsz egy-egy kávéra.

A kávé jó, mert…

… gondoskodik róla, hogy több energiád legyen

No, ez végülis nem újdonság, hiszen nagyjából valami ilyesmi miatt isszuk a kávét. Hiszen a fekete itóka stimulálja agyunk bizonyos részeit, így csúcsra járathatjuk teljesítőképességünket.

… imádjuk, hogyan olyan változatosan felhasználható!

Bizony, mert ihatunk belőle cappuccinót, hosszú kávét, presszó kávét, jeges kávét. Ezen felül még készíthetünk belőle isteni desszerteket is - elég csak a fenséges tiramisut megemlítenünk.

... bárhogy, bármikor fogyasztod, egyszerűen jó

Reggel, a nap indulása, a reggeli rohanás beindulása előtt fogyasztod, esetleg egy finom ebéd után? Vagy mondjuk a rég várt én-idődben, egy kávézó teraszán ücsörögve-? De a barátokkal cseverészve hörpölgetve a kávét, az sem rossz. Mindegy is, mert bármikor, bárkivel kávézol, kávézni annyit jelent, mint megállni egy pillanatra, kiszállni a napi mókuskerékből és egy picit élvezni a semmittevést.

... még a kedved is jobb lehet

Kutatások igazolják, hogy a rendszeres kávéfogyasztás 10 %-kal csökkentheti a depresszió kialakulásának esélyeit. Már önmagában ez is sokat javíthat a kedvünkön, ám azt sem árt tudnunk, hogy a koffein endorfint, vagyis boldogsághormont szabadít fel a szervezetünkben.

... felveszi a harcot a rák ellen!

Egy amerikai kutatóintézet szerint a rendszeres kávéfogyasztás csökkentheti a bőrrák kialakulásának az esélyét.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...