2022.02.05. 15:28:09 7033 224

Ezt a négy sorozatot mindenképp nézd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak időszakok, amikor nagyon eleged van mindenből és mindenkiből? Még mindig hideg van, és korán sötétedik. A téli vitaminhiány és fáradtság is utolért? Érdemes egy kis időre elvonulnod és teljesen kikapcsolnod magadat. Pihenj! Én ilyenkor előveszem a szekrényből a legvastagabb plüss pizsimet, bevackolom magam az ágyba, és nyakig belemerülök a kedvenc sorozataimba. Az orrom hegye sem látszik ki. Szerencsére ezt akkor tehetem meg, amikor csak kedvem tartja. Például egy netflixes előfizetés elég ahhoz, hogy akkor és úgy élvezzem a filmvilág remekeit, amikor az nekem tetszik és alkalmas. Rendkívül nagy a választék jobbnál jobb sorozatokból.

Ez a legjobb sorozat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ez a legjobb sorozat

Ha nem igazán kedveled a modern piff-puff és mindent felrobbantunk filmeket, inkább élvezed a kicsit komolyabb törtélemi témákat, akkor a The Last Kingdom a te világod lesz. A Trónok harca igazi űrt hagyott maga után ebben a műfajban, amit ez a sorozat méltón követ a megüresedett királyi széken. Igaz, nem olyan látványos, mint az említett filmóriás, jóval kisebb költségvetésű, de van némi közünk hozzá, így kicsit magunkénak is érezhetjük a film sikerét.
A forgatások nagy része ugyanis nálunk zajlott, méghozzá nem is olyan távol Budapesttől. Az angol történelmet feldolgozó sorozat nem szűkölködik izgalmakban. Nem jellemző rá a a riválisa felé gyakran negatívumként említett vontatottság sem. Itt bizony minden pillanatban történik valami.

Nagyon hiteles betekintést ad a történelem ezen időszakába a főszereplők életútján keresztül. Alexander Dreymon, aki Uhtredet személyesíti meg, nem csak jóképű angol-dán viking harcos, hanem nagyon mély érzelmekkel és dilemmákkal küzdő, komoly személyiségformáló hatású színész. Nem csodálkoznék azon, ha a sorozat nyitná meg a kaput számára a világsztárság felé vezető úton. Fogunk még hallani róla, ebben biztos vagyok. Némi kis elfogultsággal írok erről a filmről többet most, mert én is dolgoztam benne, a 4. és 5. évadban. Imádtam a forgatások minden pillanatát!

Aki viszont a mai, igazi gengszterek és kemény fiúk világában érzi jobban magát, az feltétlenül nézze meg a The Blacklist (Feketelista) című sorozatot. Vigyázat! Igazi "beszippantós" sorozat. Egész egyszerűen nem bírod abbahagyni. Nem csak a drámai fordulatok és váratlan helyzetek miatt izgalmas annyira, hanem az emberi lélek és sors elég mélyen boncolgatott szövevényei miatt is. Ez az a film, amiben sosem tudod, mire készülj, mert biztos, hogy nem az fog történni, amire számítasz. Bármennyire lennél rosszmájú, nem, és nem rontották el. Sehol sem lesz lapos és uncsi. Minden rész végén szinte fogod a fejedet, hogy vajon ki lehetett az, aki ezt így képes volt kiagyalni. Eszeveszett egy zseni, az biztos!

Ha kicsit sírós és mélyen szívszorongató történetre vágysz, akkor A vezércsel amerikai dráma minisorozat kihagyhatatlan ajánlat. Ez azért is jó, mert nem "végtelen", tehát akkor is meg tudod nézni, ha csak egy napot szánsz a filmezésre. A történet igazán megható. Komoly tanulsága pedig az lehet számunkra, hogy tényleg nem szabad feladnunk azt, amiben jók vagyunk. A tehetség pedig utat tör magának, minden körülmények között. Szóval érdemes küzdeni azért, hogy sikereket érjünk el.

A varázsvilágot kedvelők pedig a Shadow and Bone - Árnyék és csont történetében tudnak napokra elveszni. Én szinte képtelen voltam kiszállni belőle. Magával ragadó a sztori, és aki szereti a fantáziavilágot, az valóban otthon fogja magát érezni a főszereplők bőrében. Nem érdemes kihagyni, ha tényleg jó fantasy filmre vágysz. Ezt a remekművet is nálunk forgatták. Büszkék is lehetünk rá. Bármelyik filmet is választod, garantáltan elszakadsz a külvilágtól egy időre. Pihentető sorozatozást kívánok mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...