2021.11.02. 17:52:00 7626 283

Ezt a turmixot ne csak akkor idd, ha Skorpió a csillagjegyed!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi lenne tökéletesebb egy Skorpió számára, mint egy sokoldalú turmix, amely elfedi titokzatos lénye minden részét? A trópusi gyümölcskoktél édes ízét egy intenzív fűszer teszi olyan szenvedélyessé, mint maga a csillagjegy!

Turmix trópusi gyümölcsökből - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Turmix trópusi gyümölcsökből

A jegy szülöttei jellemzően energikus és a “mindent vagy semmit” elvet követő személyiségek. Az intuitív Skorpiók szeretnek intenzíven élni, így nem meglepő, hogy a nekik ajánlott turmix alap jellemzője a különleges ízvilág. A turmix merész ízének eléréséhez egy különlegesebb összetevő, a passiógyümölcs leve is nagyban hozzájárul. Kevesen tudják, hogy ez a trópusi gyümölcs azonos a maracujával - ami a golgotavirág egyes alfajain terem.

Trópusi gyümölcsturmix

Hozzávalók:

⅓ csésze fagyasztott mangó

1 fagyasztott banán

⅓ csésze maracujalé

Fél citrom leve

1 tk. gyömbér

Negyed tk. vanília kivonat

Jég

Ajánlott feltétek:

Eper

Áfonya

Granola

Mangó

Elkészítés:

  1. Vegyük ki a fagyasztott banán karikákat a fagyasztóból, és gondoskodjunk annak pótlásáról is a következő adag turmix elkészítéséhez.

  2. Keverjük össze a turmix összes hozzávalóját egy turmixgépben, kevertessük simára.

  3. Öntsük ki pohárba, és díszítsük fel a választott feltétekkel.

    A passiógyümölcs magas vitamin- és vastartalma miatt minden más csillagjegy számára is ajánlott ennek a turmixnak a fogyasztása az őszi időszakban.

Forrás: www.buzzfeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...