2019.01.19. 16:11:43 10162 280

Figyelem! Az idei állati Oscar-díj esélyesei következnek!:-) – Vicces videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt ugyan nem valószínű, hogy idén, vagy bármikor is ez elkövetkezendő időszakban tartanak ilyen vagy ehhez hasonló filmes díjkiosztót házi kedvenceinknek, de ha mégis így lenne, a következő képkockákon szereplő kutyusok, cicák, papagájok biztosan esélyesek lennének a legjobbaknak járó díjak valamelyikére!

Kutyusok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutyusok

No, és ezek után a felvételek után mondja csak nekem valaki, hogy imádott háziállataink egyáltalán nem ismerik a színészmesterség csínját-bínját! No, meg azt, hogy négylábú, vagy éppen kétlábú-kétszárnyú kedvenceink minden mozdulata, tette maga a szeretetteljes őszinteség! Az, hogy szeretetteljes, még oké, de hogy őszinte! Bizony, apróságainknak sem kell egy kis huncutságért a szomszédba menni!:-) Ezt figyeljétek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...