2023.02.04. 10:59:22 6824 261

„Finom” illatok a hajadból – Így kerüld el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha frissen mosod a hajad, aznap, vagy másnap a család tuti palacsintát kér vacsorára! Ez akár Murphy egyik törvénye is lehetne, de nem az, csupán az élet nagy igazságainak egyike. Mit tegyünk, hogy ne kelljen újra átélnünk a hajmosás procedúráját? Vessük be ezt a tuti házi praktikát!

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

Nem is hinnéd, mennyire egyszerű eltávolítani a kellemetlen olajszagot a hajunkból! Ha sörényed nem is lesz olyan illatos, mint frissen mosott korában, azért egy újabb hajmosását megspórolhatsz vele néhány napig.

Keménykedj!

A semleges illatú keményítő nagy segítség a konyhádban, és hajad ápolásában is nagy hasznát veheted. Akár hiszed, akár nem, ez a sűrítésre alkalmas por segíthet az olaj-, illetve az egyéb ételszagoktól megszabadítani a frizurádat.

A módszer a következő:

Fésüld át a hajadat, majd két teáskanálnyi keményítőt masszírozz be a hajadba úgy, hogy mindenhova jusson. Hagyd hatni a fehér port körülbelül 5 percig, majd vagy fésüld át újra, vagy hajszárítóval fújd ki belőle a fehér port. Jó hír, hogy a zsíros hajon is segíthet a fent írt tipp, úgyhogy a keményítőt akár száraz samponként is használhatod!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...