2015.11.12. 19:00:26 7573 191

Gördeszkázó bulldog döntött Guinness rekordot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gördeszkázó bulldog már önmagában is vicces szóösszetétel, főleg azoknak, akik vizuális típusnak tartják magukat. Ha még azt is hozzátesszük, hogy ez a bulldog jobban gördeszkázik, mint egyes emberek (nálam például egészen biztos, hogy jobban :)), nos, akkor bizony teljesen eldobjuk az agyunkat!

Otto, a bulldog | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otto, a bulldog | Fotó: youtube.com

Guiness rekordert hirdetünk: Otto, a buldog 30 embernyi hosszúságú „folyosón” gördeszkázott keresztül 2015. november 8-án Peruban. A buldognak rengetegen szurkoltak a rekord döntési kísérlet során, és meg is lett az eredménye. Nézzétek, hogy élvezi az egész felhajtást a kutya! :)

Nem Otto az egyetlen gördeszkázó bulldog! Tillman egy iPhone reklámban gördeszkázott, nem is akárhogyan. Sajnos már elhunyt ez a tehetséges kutyus.

Nem csak a bulldogok szeretnek gördeszkázni, és nem csak gördeszkákat szeretnek hajtani az ebek. Nézzétek csak:

Ha már állatok és gördeszka, nem titkolhatjuk el, hogy a cicák sem vetik meg a négykerekű, gurulós deszkákat! Állítólag Ő a világ legjobban gördeszkázó macskája:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Sétára fel! – A gyaloglás 5+1 jótékony hatása

A séta az egyik legegyszerűbb, mégis legjótékonyabb tevékenység, amit egészségünk és lelkünk érdekében tehetünk. Nem igényel különleges felszerelést, edzőtermet vagy komoly erőfeszítést, mégis rengeteget adhat. Sétálhatsz egyedül, vagy bandukolhattok csoportban is, ha szeretitek a társaságot.

Holland kutatás: a hosszú Covidban szenvedők nem tudnak teljesen részt venni a társadalomban

A hosszú Covid szindrómában szenvedők nem tudnak teljes mértékben visszailleszkedni a társadalomba, a betegségből visszamaradt tünetek megnehezítik az iskolába járást, munkavégzést és a társas kapcsolatokra is hatással vannak - írta szerdán az NlTimes című holland hírportál a holland közegészségügyi intézet (RIVM) kutatására hivatkozva.

Ezért fontos tudni az elektrolitokról

Az elektrolitok a vérben, a vizeletben és a szövetekben fellelhető ásványi anyagok, amelyek elektromos töltéssel rendelkeznek, kulcsszerepet játszanak a szervezet megfelelő működése érdekében, egyensúlyozzák a pH alapszintjét, a sejtekhez szállítják a szükséges tápanyagokat, kiküszöbölik az anyagcsere köztes- és végtermékeit (a metabolitokat) a sejtekből. A legtöbb testi funkció akadálytalan működéséhez a víz nélkülözhetetlennek bizonyul, a szükséges utánpótlás során pedig a jobb felszívódást olyan ásványi anyagok segítik elő, mint például a kálium és a nátrium. Mit érdemes tudni az elektrolitokról?