2021.01.07. 16:17:54 7174 201

Ha elmúlik karácsony… mi lesz a dekorációval?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg novemberben, decemberben égtünk a vágytól, hogy karácsonyi köntösbe öltöztessük otthonunkat, addig az ünnepek elmúlta után nem bírunk mit kezdeni a sok csillogó, arany, ezüst, piros dekorációval, égősorokkal, apró mikulás figurákkal. Ha a karácsonyit nem is, a téli hangulatot megőrizhetjük otthonunkban!

Téli dekoráció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Téli dekoráció

Vízkereszt után már a karácsonyfa sem lesz otthonunk dísze, ám ha szeretnénk tovább vinni a téli hangulatot (és miért ne szeretnénk, hiszen tél van:-)), azért akad még néhány ötlet, amivel téliesítheted otthonod.

  • Tobozból készíthetsz fűzért, vagy egy tálba szépen felpakolva lehet otthonod éke.

  • Piros bogyókkal a téli hangulatért? Naná! Tegyél egy vázába néhány piros bogyós ágat, és máris kész a téli hangulat.

  • Narancs karikákból is készíthetsz fűzért, vagy kerülhet az is tálba, üvegcsébe. Természetesen, előtte ki kell szárítani a gyümölcs karikákat!

  • Mécses kerülhet egy mohával kidekorált sütiformába, és máris melegebb hangulat uralkodik az otthonodban.

  • Kötött párnahuzatok, kötött takarók, ide veletek! Nem csak a testünket, szívünket is megmelegítheti.

  • Illatos fenyőágak, ide veletek! Néhány zöld ágat tégy egy vázába, és mehet rájuk a fentebb is írt narancsszeletekből, piros bogyókból!

Ötlet: otthonkommando.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...