2015.01.17. 08:00:00 5738 22

Ha ez sem motivál a sportra, akkor semmi nem fog!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nők is ugyanúgy küzdenek, izzadnak és jól érzik magukat sport közben, mint a férfiak. Ez az inspiráló videó arra szeretne rámutatni, hogy nemtől, alaktól, kortól és társadalmi státusztól függetlenül mindenkinek joga van mozogni és szüksége van a sportra. Nézd meg Te is, és garantáltan megjön a kedved egy kis reggeli tornához, úszáshoz, futáshoz vagy amit csak akarsz!

Motiváció a sporthoz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Motiváció a sporthoz

A videót az Egyesült Királyságban található Sport England szervezet készítette, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több nőnek hozza meg a kedvét a sportoláshoz, mivel egy lesújtó statisztikai adat szerint az országban 2 millióval kevesebb nő sportol, mint férfi. (Ez egyébként valószínűleg nálunk sincs másként.)

A szervezet szerint ez annak köszönhető, hogy a nők kevésbé elégedettek a testükkel, és úgy gondolják, hogy a legtöbb sport nem nekik való. Nos, ez a videó erre teljes egészében rácáfol: nem csak az atletikus alkatú emberek tudnak sportolni. Ilyen elánnal, ahogy ezek a nők tolják, hegyeket lehet megmozgatni! Ha ez sem motivál, akkor semmi nem fog.

Nem vagy csúcsformában? Na és!? Sportolj szívből!

Egy kis inspiráló üzenet Neked:

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az érzelmi kiegyensúlyozottság fontosabb, mint gondolnád

Öröm, szomorúság, félelem, düh, csalódottság, unottság. Az érzelmek mindennapi emberi életünk erőteljes befolyásolói. Olyan reakciók, amelyeket különféle események, helyzetek, körülmények, emberek, tapasztalatok váltanak ki belőlünk. Ha megismerjük belső rezdüléseinket, amennyiben kíváncsian és aktívan részt veszünk a „tanulom magam” folyamatában, akkor a tudatos érzelemszabályozás igénye sem fog távol állni tőlünk. Az érzelmi egészségünkre való odafigyelés és munka, ugyanúgy nem hanyagolható el, mint a testi jóllétünkkel való foglalkozás. Mindkettő kifizetődő.

VIZSGAIDŐSZAK: A GYORSÉTELEK ÉS A TÚLZOTT CUKOR- VAGY KOFFEINBEVITEL RONTHATJA AZ EREDMÉNYT

Míg a tápláló, vitamindús, rostokban gazdag ételek serkentik az agyműködést és segítenek az összpontosításban, addig az elégtelen mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás, a túl sok cukor, és a túlzásba vitt gyorséttermi, valamint feldolgozott étel csökkentheti a koncentrációt. A Semmelweis Egyetem dietetikusa a mértéktelen koffeinfogyasztás kapcsán pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy álmatlansághoz vezet, holott a megfelelő agyi tevékenységhez a kielégítő alvásmennyiség is nagyban hozzájárul.

Ezért rajonganak sokan a mirelit élelmiszerekért

A modern találmányok között olyan kényelmes és egyszerű megoldásokat kínáló, a legtöbb háztartásban szokványossá vált eszközök vannak, mint a mikrohullámú sütő vagy a fagyasztószekrény. Az alábbiakban azt a kérdést igyekszünk körbejárni, hogy az utóbbi években milyen tényezőknek köszönhetően dobbantott szintet a gyorsfagyasztott élelmiszerek népszerűsége?