2021.01.08. 17:49:52 10842 276

Ha igaz volna… és ha tényleg az? – Igaz történeteken alapuló filmek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így januárban esténként, vagy éppen egy hétvégi, fogcsikorgatóan hideg délutánon nem sok dolgunk akad, mint bebújni a takaró alá, bekészíteni egy bögre forró csokit, kakaót vagy teát és megnézni egy jó filmet. Ha szereted a valóságon alapuló történeteket, feltétlenül görgess lejjebb!

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Szinte minden műfajban találsz kedvedre valót! Ha például…

... izgalomra vágysz: Kapj el, ha tudsz

A Leonardo Dicaprio által megformált Frank Abagnale valóban létezett, és már 19 éves korában borsot tört a hatóságok orra alá. „Pályafutásának” 6 éve alatt 8 különböző személy bőrébe bújt, 12 országban körözték és 5 évet ült „csínytevései” miatt.

... nevetnél egy jót: A Wall Street farkasa

Már megint Dicaprió, és már megint egy parádés figura, Jordan Belford, aki nem mellesleg, szintén csalásból „tengeti” napjait. Persze, addig jár a korsó a kútra…

... sírhatnékod van: Életrevalók

Hogy hogy változtatja meg két teljesen különböző ember egymás életét, hogy mentik meg egymást és végül hogy lesznek barátok? A valóság ihlette alkotásból kiderül.

... imádod a száguldást: Rush – Hajsza a győzelemért

A Niki Lauda és James Hunt megismerkedését, versengését és barátságát bemutató történetben a gyors autók és az érzelmek egyaránt szerepet kapnak.

... szereted a kosztümös alkotásokat: A másik Boleyn lány

Két nővér, Boleyn Anna és Mária, egy uralkodó, VIII.Henrik és egy pozícióját mind jobban megszilárdítani vágyó család. Ebből lesz a nem kis bonyodalom.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...