2021.01.08. 17:49:52 9907 275

Ha igaz volna… és ha tényleg az? – Igaz történeteken alapuló filmek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így januárban esténként, vagy éppen egy hétvégi, fogcsikorgatóan hideg délutánon nem sok dolgunk akad, mint bebújni a takaró alá, bekészíteni egy bögre forró csokit, kakaót vagy teát és megnézni egy jó filmet. Ha szereted a valóságon alapuló történeteket, feltétlenül görgess lejjebb!

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

Szinte minden műfajban találsz kedvedre valót! Ha például…

... izgalomra vágysz: Kapj el, ha tudsz

A Leonardo Dicaprio által megformált Frank Abagnale valóban létezett, és már 19 éves korában borsot tört a hatóságok orra alá. „Pályafutásának” 6 éve alatt 8 különböző személy bőrébe bújt, 12 országban körözték és 5 évet ült „csínytevései” miatt.

... nevetnél egy jót: A Wall Street farkasa

Már megint Dicaprió, és már megint egy parádés figura, Jordan Belford, aki nem mellesleg, szintén csalásból „tengeti” napjait. Persze, addig jár a korsó a kútra…

... sírhatnékod van: Életrevalók

Hogy hogy változtatja meg két teljesen különböző ember egymás életét, hogy mentik meg egymást és végül hogy lesznek barátok? A valóság ihlette alkotásból kiderül.

... imádod a száguldást: Rush – Hajsza a győzelemért

A Niki Lauda és James Hunt megismerkedését, versengését és barátságát bemutató történetben a gyors autók és az érzelmek egyaránt szerepet kapnak.

... szereted a kosztümös alkotásokat: A másik Boleyn lány

Két nővér, Boleyn Anna és Mária, egy uralkodó, VIII.Henrik és egy pozícióját mind jobban megszilárdítani vágyó család. Ebből lesz a nem kis bonyodalom.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

A hét elején ismét csapadékosabb lesz az idő, a hét második felében melegedés kezdődik

A hét elején ismét csapadékosabbra fordul az időjárás és megerősödik a szél is, a legmelegebb órákban a hőmérséklet 14-20 fok között alakul. A hét második felében időszakos szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de a hőmérséklet csúcsértéke ekkor már 15 és 24 fok között alakul.