2021.06.07. 17:44:37 7687 272

Halmozd az élvezeteket! – Kávé és gin
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kávé felpörget. És finom. Némi alkohollal megbolondítva pedig akár egy jó koktélnak is beillik. Ha éppen az esti kertipartyd italkínálatát tervezed, és mondjuk a gin-tonic szerepelni fog rajta, akkor érdemes egy kicsit feldobni az alkoholos italt. Vagy éppen a kávédat!

Egy jó kávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy jó kávé

Készíts gin-tonicos kávét, és biztos lesz a siker! Az elkészítése ilyen egyszerű:

Szórj néhány jégkockát egy üvegpohárba, majd öntsd rá a gint és a tonicot. Ezután mehet bele a kávé, majd szórj bele egy kevés citromhéjat, hogy kellemesen pikáns és gyümölcsös ízt kapj! Mehet a koccintás!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...