2021.03.28. 14:22:02 9810 278

Hangolódjunk a húsvétra! – Vicces pillanatok a húsvéti nyuszival
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték, azért a húsvéti nyuszi élete sem fenékig tejföl! Megannyi veszélyes helyzet várhat ráj, míg az ajándékok a megfelelő helyre kerülnek. Egy lépcső, egy kíváncsi, vagyis túl kíváncsi gyereksereg, néhány akaratos eb és még sorolhatnánk.

Húsvéti nyuszi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti nyuszi

Néhány nap, és itt a húsvét. Ugyan ez egy vallásos ünnep, de ahol gyerkőc van a családban, biztos központi helyet kap a mókás tapsifüles is. Míg decemberben a bátor apukák, nagypapák, nagybácsik, egyéb családtagok Mikulás jelmezt, így húsvét tájékán nyuszi „gúnyát” öltenek magukra, hogy így lepjék meg szívüknek legkedvesebb gyerkőcöket. Naná, hogy néha nem csak őket, hanem a felnőtteket is sikerül jókedvre deríteni. Sőt!:-)

Nem kis veszélyt vállal az, aki húsvéti nyuszinak áll! Legalábbis ezekből a felvételekből ez derül ki:

Nem tudom, mi fájhat jobban a húsvéti nyuszinak: a fenti videón látható kisebb-nagyobb esés, vagy az, ha a gyerekek sírva menekülnek előle?:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...