2023.01.30. 11:00:23 7437 282

Használd ki! – A szűk folyosó nem haszontalan folyosó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki élt már kis lakásban, az biztos megtanulta, hogyan is kell és érdemes minden létező helyet, zeget és zugot hasznos területté tenni az otthonunkban. Polcok, keskeny tárolók, nagyméretű fogasok, melyekkel megkönnyítik ezen részek igencsak praktikus kihasználását.

Folyosó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Folyosó

Hogy egy viszonylag szűk folyosó mire használható, és hogyan érdemes kihasználnunk nem éppen előnyös tulajdonságait? Olvass tovább, és ki fog derülni!

Nagyítsd a teret!

Erre többféle lehetőséged is lehet, attól függően, milyen anyagi keret, idő áll erre rendelkezésedre.

A fények játéka

Egy jól megválasztott világítás sokat dobhat a keskeny részen, akár a hangulatát, akár a méretét nézzük. Ha jut némi természetes fény erre a területre, az nem árt. Ennek híján érdemes többféle, vagyis a mennyezeti- és a fali lámpákat kombinálni. A világítás fénye is sokat dobhat a folyosó hangulatán.

Tükör, a többfunkciós

Egy nagyobb méretű tükör több szempontból is hasznos lehet. Egyrészt az egész alakos verzió esetén nyugodtan megcsodálhatod magad a legújabb szettedben.:-) Másrészt a tükör, legyen kicsi, vagy akár nagy, optikailag nagyítja a teret. Úgyhogy, ha szűk a folyosód, tükörre fel!

A csodálatos színek

Ha nem szeretnéd, hogy az amúgy is szűk folyosó egy barlangnak tűnjön, válassz világos színeket a falra, és a padlóra egyaránt. Ha a színek barátságosak, maga a helyiség is sokkal vidámabb, kedvesebb lesz majd!   Ha ez a folyosó előszobaként is funkcionál, érdemes arra figyelni, hogy olyan színű, felületű járólapot válassz, amin lehetőség szerint nem látszódik meg túlságosan a por, sár, víz.

Használd ki!

Nyilván nem itt zajlanak majd a nagy családi beszélgetések, a folyosó mégis igen hasznos része lehet az otthonunknak!

Az a bizonyos tükör

Ha már került ide egy nagyobb tükör, mellé mindenképpen érdemes egy polcot, kisebb szekrényt, tárolót beszerelni, amire a kulcsok, telefon, pénztárca, levelek ráférnek.

Ahol a legjobb helyen van!

Egy szűkebb cipősszekrény igazán jó szolgálatot tehet, hiszen így nem az amúgy is a keskeny folyosón, szerteszét hevernének a cipők, elfoglalva ezzel még azt a kevés szabad helyet is.

Ha befelé nem tudsz terjeszkedni…

… terjeszkedj felfelé! Egy plafonig érő gardróbszekrény mindent IS elnyel majd!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...