2022.09.30. 11:24:34 6721 224

Használd újra a kulacsod! Akkor is, ha már nem akarsz inni belőle...
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nagyon izgalmas dolog egy-egy használati tárgynak új funkciót kitalálni. Most például a tető nélkül maradt és a „szagos” kulacsokhoz keresünk új ötleteket. Ti mire használjátok őket?

Kulacsok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kulacsok

Utazásokhoz, kirándulásokhoz, túrákhoz vagy, ha csak elmegyünk otthonról a játszótérre mindig újrahasználható kulacsokat használunk. Egyrészt azért, hogy a pénztárcánkat kíméljük, másrészt azért, hogy a környezetet is védjük. Mára azonban elszaporodtak itthon a kulacsok..., van amelyiknek nincs meg a teteje, és olyan is, amit nem tudok megszabadítani a rossz szagoktól... Kidobjam őket? Na még mit nem! Használjuk fel őket valami másra, ha kulacsnak már nem jók.

Lehet belőlük váza

Adja magát az ötlet, főleg, ha szagos is, és a teteje sincs meg. :) A külsejét feldobhatod némi festékkel vagy ragaszthatsz rá madzagot, fonalat.

A kulacsból lehet mindenféle tartó

Tárolhatjátok benne a ceruzákat, a gyurmákat, az apró kinder figurákat, pattogós labdákat, üveggolyókat, de akár a konyha pultra is felkerülhetnek, hogy fakanalak, habverők, spatulák kerüljenek a víz helyett bele. Ha szem előtt van, ki is dekorálhatod őket.

Ha még viszonylag jó állapotú, de nem akarsz már belőle inni

Vihetsz benne a kirándulásokra nasikat: ropit, perecet, kekszet, magvakat. Kis helyet foglal, és nem törik benne össze a harapnivaló.

Lehet jégakku helyettes

Ha nincs (vagy nincs meg éppen a) jégakkud, akkor tölts meg egy kiszuperált vizes flakont vízzel, tedd a fagyasztóba, majd használd hidegen tartáshoz, miután megfagyott benne a víz.

Persely aprónak

Lehet belőle persely is, amiben az apró pénzt gyűjtöd, s ha kell valamihez, egyszerűen ki tudod venni.

A kutyádnak van már kulacsa

Ha nincs, vagy utazások során mindig probléma van a házi kedvenced itatásával, akkor egy régi kulacsot nyugodtan nevezz ki erre a célra.

Öntözés

A szobanövények öntözésére is nyugodtan kijelölhetsz egy régi kulacsot öntöző kanna helyett.

Ha van rajta mérce, de a kupak már nincs meg...

... Mérőedénynek még simán használhatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...