2023.04.09. 17:41:11 7361 237

Híres nyuszik, nem csak mellékszerepben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezen a hétvégén minden IS a nyuszikról szól: tojást festünk, nyuszis dalokat éneklünk, várjuk, lessük a család kisebb-nagyobb tagjaival, hogy végre megérkezzen. Ha szerencsénk van, akár megláthatjuk, ahogy vidáman elugrál az udvarunkból. Egy biztos: a főszerep most az övé.

Húsvéti nyuszi tojással - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti nyuszi tojással

Ha az év többi szakában nem is, ebben a néhány napban biztosan előkerülnek a nyuszis mesekönyvek, rajzfilmek. A szülők, nagyszülők, nagynénik, nagybácsik újra gyerekké válnak, az apróságok pedig óriásira nyílt szemekkel várják az újabb és újabb történeteket. Nézzük csak, vajon milyen karakterek bőrébe bújhatnak a tapsifülesek, (nem csak) húsvét alkalmából.

Nyuszi – Micimackó

Nyúl Péter

Hógolyó – Kis kedvencek titkos élete

A fehér nyúl – Alice Csodaországban

Bob és Bobek

És Nektek ki a kedvenc nyuszis karakteretek?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...