2023.05.21. 13:57:55 6755 254

Hol hordod a gyűrűd? - Megmondom, ki vagy!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya, míg fiatal és bohó, képes elveszni az ékszerek bűvkörében. Egy csinos nyaklánc, egy szuper karkötő, egy „szuperlógós”, vagy éppen apró fülbevaló mindig van a repertoárban. És persze, gyűrűk, minden mennyiségben. Aztán, ahogy az idő halad, tisztulnak a dolgok.

Gyűrű az ujjon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyűrű az ujjon

Az ékszereket alkalmanként átválogatjuk, és mindig lesz néhány darab, amire majd rácsodálkozunk, hogy „Jajj, ezt is viseltem?” Aztán persze nagy részét elajándékozzuk, mert azok már nem mi vagyunk. Marad néhány szolid fülbevaló, egy-egy visszafogottabb nyaklánc, esetleg karkötő. No, és persze a gyűrűk száma is redukálódik bőven. Apropó, gyűrűk! Azt tudtad, hogy nem mindegy, melyik ujjadon viseled? Érdekes dolgokat árulhat el a személyiségedről!

  • Az a bizonyos gyűrűs! Valószínűleg nem kell magyaráznunk, hogy milyen gyűrű és miért kerül pont arra az ujjunkra. Talán ez szorul a legkevesebb magyarázatra.

  • Hogy kerül a gyűrű a hüvelykujjra? Ha simulékony a természeted, nagy valószínűséggel erre az ujjadra kerül majd a gyűrű.

  • Középső ujj? Ne gondolj semmi rosszra!:-) Mert aki a középső ujján viseli a gyűrűjét, az törekszik a testi, lelki és szellemi egyensúlyra!

  • A mutatón sem mutat rosszul! Sőt! Ha itt viseled a gyűrűdet, az arról árulkodik, hogy Te egy olyan független, önálló személyiség vagy, aki mindig, de legalábbis a legtöbb esetben véghezviszi azt, amit akar. Becsvágyó vagy, és ezt nem is titkolod.

  • Ha a legkisebb ujjadon csillog, az annak a jele, hogy fontosak számodra a tradíciók, ezen kívül a bizalom is előkelő helyet foglal el az értékrendedben.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...