2023.09.28. 10:15:00 5551 187

Holnap ismét Kutatók éjszakája! Te már regisztráltál?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Holnap ismét izgalmas este vár a tudományos élet újdonságaira szomjazókra, hiszen pénteken ismét megrendezésre kerül az esedékes Kutatók éjszakája elnevezésű két éjszakás fesztivál. Az előadások mellett a labormunkába történő bepillantás a másik nagyon népszerű programja az országos eseménynek, így, aki még nem tette meg, gyorsan regisztráljon az esetlegesen üresen maradt helyekért!

Kutatók éjszakája - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutatók éjszakája

A sokféle, különböző tudományágat átölelő programok közül mindenféle korosztály megtalálhatja az érdeklődésének megfelelőt annak ellenére, hogy a rendezvény legfontosabb célcsoportja a pályaválasztás előtt álló fiatalok.

Amennyiben gyermekedet vagy unokádat érdeklik a kutatások és fejlesztések, szörfözzetek a rendezvénysorozat hivatalos weboldalán, hogy biztosan ne maradjatok le a számotokra leginkább érdekes programokról!
A Kutatók éjszakájáról kevesen tudják, de számos programja online is elérhető! Ezért szerencsére nem akadály a részvételünk, amennyiben tőlünk távolabb megrendezésre kerülő programra esik a választásunk.
Amennyiben a honlapon a „Programok” menüpontra kattintunk, nem csupán tudományágakra, de kezdési időpontra és ajánlott életkorra – Egészen óvodás kortól kezdve! - is szűkíthetjük a nekünk ajánlott programok számát.

A szervező intézmények névsora idén is igazán illusztris, amelyen a teljesség igénye nélkül olyan kutatóintézetek, laborok, múzeumok és felsőoktatási intézmények szerepelnek, mint a HUN-REN Kutatóközpont alintézményei, a TERMOSZ Laboratórium Szeged, az Atomenergetikai Múzeum és az Állatorvostudományi Egyetem vagy az ELTE.

Orvostudományi témában az őssejt terápiás fogorvoslástól kezdve olyan különlegességekről is bővebb ismereteket szerezhetünk, mint a mikrosebészet vagy a bioinformatika.
A műszaki tudományok témakörében még mindig sok érdeklődőt vonzanak a robotokhoz és a mesterséges intelligenciához kapcsolódó foglalkozások.

Kulturális rendezvények is megrendezésre kerülnek a 2 napos rendezvénysorozat keretében. Ilyen lesz például a Kézművesek utcája Gödöllőn, amelyet a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem szervezett meg.
Budapesten pedig a megszokott programkavalkádra számíthatunk Balti táncháztól kezdve filmvetítéseken, koncerteken és könyvbemutatón át egészen a mérnöki szabadulószobáig.

Forrás: szerkeszto.gportal.hu, kutatokejszakaja.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...